Vittangi

N jobbar em denna vecka så jag och Maja gör inte mycket annat än bara är. Trist som fan om jag får säga det själv, och dom som känner mig vet hur sällskapssjuk jag är. Och eftersom solen sken idag fick jag en enorm lust att köra lite bil, så ringde till Linda för att se vad hon och barnen gjorde. Inte gjorde dom mycket så jag packade in Maja i bilen och rattade bilen mot Vittangi. Blev bjuden på mat, ungsstekt falukorv med potatis, satt mycket fint i kistan och nu känner jag att jag måste bjuda tillbaks någon gång. Maja sov en stund i Valters babysitter som vibrerar, skönt att kunna umgås utan att ha en unge i famnen om jag får säga det själv. Men Valle-pojken var missnöjd så jag passade på att kånka runt på honom medans Linda lagade maten. Trots att han är 1,5 vecka yngre än Maja så väger han ett halvt kilo mer än henne, fick mig en liten chock när jag plockade upp honom. Men nu vet jag vad jag har att vänta när Maja kommer upp i den vikten. Valters storasyster Amanda var lite faschinerad av Majas mössa då den har stjärnor, och hon var också väldigt faschinerad av Majas tutte. Linda berättade att Amanda får bara ha tutte när hon ska sova, men vem går med på det när en annan liten unge har?

När vi skulle åka hem så passade Maja först på att spy ner sig själv inklusive min tröja, så jag bytte kläder på henne. Lade henne på golvet tillsammans med Valter, bilder finns hos Linda så när hon skickar dem lägger jag upp dem här i bloggen. Var faktiskt enormt roligt att se skillnaden på barnen :-)

Packade iallafall ner Maja i overallen och satte henne upp medans jag skulle fixa med barnstolen, och tjoho sa Maja och spydde ner både sig själv och overallen. Var bara att packa upp henne igen och byta kläder, och tuuur att jag tar med min flera ombyten när vi lämnar hemmet. Fick också låna två overaller av Linda som Amanda haft när hon var mindre, och det tackar vi absolut för! Toppen snällt att låna ut dem!! Hehe, packade ner Maja i den babyrosa overallen, och om jag ska vara ärlig. Det är inte Maja och overallen, det är overallen och Maja. När jag satte henne i bilstolen så syntes bara ett par stooora ögon mellan mössa och kragen på overallen. Ska ta och fota här någon dag :-)

Var iallafall toppen skönt att få komma ut litegrann och prata med någon i min egen ålder. Det blir liksom en helt annan grej att prata om allt mellan himmel och jord(även fast det i princip bara handlar om barn just nu) än att prata med t.ex min mamma eller min svärmor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: