Svar från undersökningen Sunderbyn

Usch, klev upp före fan själv imorse kändes det som. Maja har inte riktigt gjort som jag ville under natten, först blev det blöjbyte då hon både kissade och bajsade. Efter en ny blöja så var hon ju självfallet hungrig, så maten serverades och mitt i allting känner jag att det blir VARMT på sidan av magen. Lyfter på täcket och inser att ungen kissar igen! Och denna gång hamnade inte en droppe i blöjan då den hamnat på sniskan och det var en glipa mellan blöjan och hennes ben. Så det var bara att kliva upp, gå och byta trosor och linne medans Nicke fick torka av tösabiten. Ska tilläggas att det var ungefär 05.00 och klockan skulle ringa vid 07.00.

Jag var DÖD när N väckte mig, alltså det var på håret att jag lyckades få upp ena ögonlocket. Tvingade i mig frukost iallfall och lyckades klä mig någorlunda ok. Därefter bar det iväg mot Sunderbyn. Och Maja sov sött hela vägen från Jukkasjärvi till Morjärv, där ledsnade hon och skulle promt ha mat. N fick stanna på en P-ficka medans jag slängde fram maten åt henne. Var i Sunderbyn vid 13.00 och vi hade tid 13.20, så det lyckades vi tajma in ganska bra. Läkaren klämde, böjde och vred lite på Majas ben medans en annan undersökte med ultraljud. Usch, var verkligen inte roligt det för Maja så hon skrek för glatta livet. När undersökningen var klar så visade damen vad hon tyckte om det hela genom att både bajsa och kissa på läkaren :-) Och svaret på undersökningen? Jo hon har INGA PROBLEM! Alltså inget klickande eller hoppande i höften, så en stor sten lättade verkligen från mina och N´s axlar.

Innan vi packade in oss i bilen så passade vi på att smita in på apoteket och inhandla en nagelsax för barn, nya amningsnappar och en näs-sug. Efter det for vi mot Morjärv för att hälsa på N´s farmor, farbror och faster. Blev bjudna på mat också, så det satt fint i magen. Och vid 18 for vi hemåt :-) Väl hemma så fick lilltösen bada med pappa sin, jag själv får inte bada ännu förrän efterkontrollen då jag blev sydd efter förlossningen. Lite avis att dom fick bada är jag minsann.

Efter badet så var pigan väldigt missnöjd och gnällig, N slängde upp henne över axeln och det kom en rap följt av en JÄTTESPYA. Alltså jag skojar inte, det kom både från hennes mun och näsa. Som tur var hade N en handduk över axeln, men den fylldes ju av spya och lilla fröken orkar ju inte hålla huvudet uppe så länge ännu så hon fick en hel del kräks i ansiktet. Tror nog hon blev lite chockad av det hela, för efter vi torkat av henne satt hon alldeles blixtstilla i famnen och bara tittade rakt ut. Jag och N blev ju självklart också chockade, småspyor är ju ingenting jämnfört med det som kom nu. Och orolig är jag att det ska vara något fel, och därav anledningen till att jag skriver nu. Känner att jag vill ha ett vakande öga på henne trots att hon till synes inte visar någonting annorlunda nu.


Kommentarer
Postat av: maria

Hihi, det där med att bli dränkt i egna kroppsvätskor. Tony angrep sigsjälv med lillsprinklern igår. Jag hann lixom inte rädda upp situationen (eller snoppen) så han pinkade ner hela sin kropp. Gissa om jag fick onda ögat ? Hehehe ;b

2012-03-01 @ 10:56:27
URL: http://miaedi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: