Ont i magen

Lilla hjärtat har ont i magen, hon kommer inte riktigt till ro under och efter måltiderna. Gnäller innan hon brister ur i högan sky, så före/efter BVC besöket blir det att köpa Miniform och Sempers magdroppar. Man känner ju sig så hjälplös när hon är så grinig.


Kommentarer
Postat av: camilla

Läste lite längre ner att du dricker kolsyrat, de kan göra att dom små får väldigt ont i magen, de har båda mina två fått. När jag slutade med loka så blev dom lugna och glada :)

2012-03-01 @ 14:02:29
Postat av: maria

Jag har läst, eller hört (närminnet sviker) att mjölk och ägg är något småttingar kan ha svårt att bryta ner ? Jag har inte lagt ner någon större fundering och kollat upp detta, så det kan vara käpprätt åt h-vete. Lök vet jag iallafall är gasbildande :s

2012-03-02 @ 08:12:28
URL: http://miaedi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Våran lilla tjej hade jättemagknip första två månaderna och vi körde med minifom utan resultat, va till barnläkaren och han sa att minifom bara är skit och slöseri med pengar, han rekomenderade Cuplatondroppar som man köper i Finland eller beställer på nätet. Helt suveräna är dom och magknipen är helt borta. Sempers magdroppar är också jätte bra om dom är lite tröga i magen :)

2012-03-05 @ 09:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: