Faderskapsbekräftelse

Imorgon ska vi till socialen för att skriva papper om att N är pappa till Maja. Fick tag på socialtanten idag som passade på att ställa lite frågor också, ganska orelevanta frågor om ni ber om min åsikt. T.ex vart Maja föddes, om N var med under förlossningen.. Men imorgon finns det papper på att N är pappa.
Och ska även passa på att smita in på apoteket och skaffa Miniform, dom fungerar förhoppningsvis bättre än vad Sempers Magdroppar gör. Sempers magdroppar är ju bara skit och hjälper inte ett dugg trots att BVCsköterskan och apotekspersonalen sa att dom skulle göra det.
Fan, igår skrek Maja konstant i 30 minuter innan hon tvärslocknade i bärselen när N bar omkring på henne. Om man bara kunde ta magknipet ifrån henne, hon är alldeles för liten för att ha så ont i magen. Lilla ♥!


Kommentarer
Postat av: maria

vafan! jag försöker fortfarande få tag på tanten på soc. Vart kopplad till växeln igår, och då fick jag veta att hon var sjuk. Hehe, ja.. Vart damen är född.. Måste hålla med om att det inte kändes som en viktig fråga. Vad spelar det för roll ? Haha, du får berätta om besöket sen, känns som dom där hänger kvar på 1400-talet ;D

2012-03-06 @ 07:04:22
URL: http://miaedi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: