Gnäll

Jag har Kiruna Bostäder som hyresvärdar, har flertalet gånger klagat till dem på parkettgolvet i vardagsrummet. Det är nött, ojämnt och all ytlack är försvunnen. Skulle få golvet slipat i februari 2010, kom det någon och slipade? Nej inte det, så jag och N flyttade och tömde ALLT helt i onödan. Blev lovad en ny tid för att få det fixat, men det kom ingen då heller. Så jag och N flyttade tillbaks alla möbler, KBAB tyckte minsann att vi skulle fixa bort alla möbler igen och "flytta hemifrån" i ett par dagar. När jag frågade om kompensation för två uteblivna besök så fick jag till svar "nej men det kan vi ju inte ge dig förstår du väl?". Så golvet är och förblir oslipat tills vi flyttar här ifrån.

När vi flyttade in så var det jävla LILA i kök och sovrum, vantrivdes vi? JA nå kopiöst, när jag kontaktade dåvarande bostadsförvaltaren Leif Ejdeholm på KBAB så fick jag till svar att det är "köpstopp". Frågade om jag själv kunde få köpa målarfärg och tapeter och göra om det, men näää.. Varför skulle jag få göra det? Leif menade på att "jag kan ju kräva pengar i efterhand för arbetet och uppfräschningen". Kyss mig i fittan är det enda jag kunde säga, för jag har både målat och tapetserat om i sovrum och kök till det behagligare och mer trivsamma.

Hall och vardagsrum har varit gult och terracotta, fick jag det omfixat? Nä självklart inte. Men nu är det omgjort av mig och mamma, ser äntligen ut som ett NORMALT hem. Har även spacklat igen alla 500 hål som funnits i väggar(enligt besiktningsprotokollet över 500 hål). Visserligen har jag ju borrat upp en hatthylla och ett nyckelskåp, men det är inte ens 5 hål i väggen nu.

Det roliga är att Kiruna Bostäder inte kan fixa till min lägenhet så jag trivs i den, men grannarna får minsann ny torktumlare och tvättmaskin, nya skåpluckor, omtapetserat och målat, golv får dom bytt "för att det inte passar dem". Vad får jag? Inte ett jävla piss. Så jag kunde inte hålla käften längre, gick in på Kiruna Bostäders sida på FB och skrev mina klagomål. Känns som det BÖR ge förbättrat resultat när allmänheten kan se hur KBAB behandlar hyresgäster, dvs särbehandling för vissa.


Kommentarer
Postat av: Lina

Pinsamt. Så glad att jag slipper hyresvärdar och allt skit som hör till.

Vi hade HSB när vi bodde i lgh i tuolla.

Dom hade ingen repfond alls. I alla fönster i lägenheten drog det kallt, så de var ALLTID is på fönsterbrädorna och blommor. Balkong dörren gick inte och stänga så jag ringde och bad om en ny, den enda dom gjorde var att LIMMA igen den!? Helt sjukt. Men grannarna fick nya kök, dörrar, tapeter och tak. Medans våran lya såg ut som ett pundarställe.

Hoppas det löser sig för en :)

Förresten hur gick det med målarfärgen från lakkapää fick du ny eller??

2012-01-28 @ 16:22:07
Postat av: Veronica

Hoppas det ger resultat. Sv. Vad får dig att tro att hon fått äta själv? Snart är ni inne i den perioden också ;p

2012-02-03 @ 07:33:51
URL: http://jagerving.blogg.se/
Postat av: Veronica

Hoppas det ger resultat. Sv. Vad får dig att tro att hon fått äta själv? Snart är ni inne i den perioden också ;p

2012-02-03 @ 07:35:00
URL: http://jagerving.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Men ååh! Jag hatar den här bostadsbristen! Då kan hyresvärdena bete sig hur fan dom vill! Dom behöver inte göra nått av felanmälningar och dom kan ta överdrivet mycket i hyra bara för att dom vill! Usch.. Och vi ska flytta till kbab nu. Trodde inte dom var lika hemska som Petterssons men det kanske dom är.. STÖRANDE!!!!!

2012-02-05 @ 19:39:44
URL: http://dagligadosenavbettan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: