Besök hos spec mvc.

Hade ju tid hos specialist mödravården i Gällivare idag pga hepatosen, eftersom jag bara hört negativa saker om läkaren jag hade tid till så förväntade jag mig inte mycket och stålsatte mina nerver. Men läkaren var trevlig och kanske har varningar/tillsägelser gjort susen, för jag VET att denna läkare har betett sig dåligt mot gravida patienter tidigare.

Iallafall, läkaren tog god tid på sig att mäta flöde i navelsträng, kolla mängden fostervatten, mäta buk, huvud och lårben. Sen passade han på att fråga om vi visste könet, vilket vi inte gjorde då alla tidigare gånger har navelsträngen legat mellan benen. Men inte idag, så han kikade och sa att mest troligt är det en flicka, för man såg ingen pillesnopp. Men då ligger även bebisen med ryggen utåt mot min mage, och eftersom läkaren tog god tid på sig att prova vrida och vända ultraljudsmanicken, zooma in och allt vad han gjorde. Så han sa att han brukar kunna ge garatiner på kön, men inte denna gång. N och jag fick iallafall känslan av att det är en flicka efter vad vi såg, nu är ju inte vi några experter och läkaren har ju sett betydligt fler ultraljud på barn i magen än vad vi har. Men N sa att han är 80% säker på att det är en flicka, själv tvekar jag litegrann.. Alla har sagt att jag har en pojkmage, och att jag även är mer som en pojkmamma(hur man nu kan vara det) så jag har själv intalat mig att det är en kille. Fast lite får man nog tänka om, för det KAN ju vara en tjej.. Men det kan ju även vara en pojke.

Fick en ny tid om två veckor för TUL. Läkaren uppskattade vikten idag till 2100 gram, och "kurvan" var lite flack som han själv sade. Så om två veckor ska vi besöka Gällivare igen för en extra kontroll.


Kommentarer
Postat av: Lina

Ja ska ta i med hårdhandskarna;) hehe..

nej men hon äter typ inget ändå men mortionen har vi ökat så får se om de blir bättre. har märkt lite skillnad hon är inte lika gnällig och pipig iaf:)

2012-01-16 @ 20:24:58
URL: http://chokechain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: