Specialist ortoped

Maja har tid hos specialist ortopeden i Sunderbyn nu på onsdag, men om jag ska vara ärlig så vill jag inte alls åka dit. Dels IFALL det är så att hon måste ha skena pga höften, och dels på grund av att det är så långt att åka. Och i det här vädret tänker jag då INTE åka, varken tåg eller bil. Ombokar hellre tiden i Sunderbyn och försöker få en tid där vädret inte är som det är nu.
Men samtidigt så hade det varit toppen att åka på onsdag då N fortfarande har sina 10 lediga dagar kvar. Fan vad kluven jag är! En stor del av mig vill inte åka medans en liten del vill åka så man får det bortgjort. Och om hon nu behöver en skena till höften så måste vi åka fram och tillbaks som idioter då det är återbesök var 14:de dag i ett par månader.


Kommentarer
Postat av: Lisa m

Nä, ammningen är inte alls kul i början. Mina bröst vart inte heller stora, kanske dom första dagarna men inte sen. Eller större än vanligt men inte dolly parton stora som du sa, hehe. Men då var/är ju min mjölk tunn och räcker inte till, till min gosse. Det bästa är att det blir bättre.

2012-02-28 @ 11:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: