Lilla Maja

Det går bättre och bättre med Maja, känns som vi börjar få lite rutiner iallafall samtidigt som jag och N växer i våran nya roll som föräldrar. Lilla damen är oftast väldigt tyst av sig och gnäller inte så mycket, förutom när hon är hungrig och maten inte kommer tillräckligt snabbt.

På nätterna så går det bra, hon vaknar oftast 2-3 gånger för att äta och ett blöjbyte. Tyvärr är hon inte så förtjust i mitt ordinarie besök på toaletten under natten, då ligger hon gärna och knorrar lite missnöjt trots att hon har sin pappas hand som buffar på rumpan. Men det kommer nog ändra sig inom kort så N också kan trösta henne.

Ingen tutte har hon fått heller, jag och N har kommit överrens om att så länge det går bra utan så kommer vi inte ge henne det. Min pappa och styvmamma blev lite förvånad över att vi inte gett henne tutte eftersom det är så många som ger tutte och ungar brukar oftast bli nöjd med den. Men ofta är det ju svårt att få ungen att sluta med tutte senare, så det undviker vi så länge vi kan. Är ganska skönt att slippa hålla reda på en tutte också mitt i allting.

Hur som helst..
Hon har fått jätte fina välkommen till världen presenter än så länge.
Vet inte huuur mycket klädesplagg hennes mommo har köpt till henne, men mycket är det och självfallet tackar vi för det. Av fammo, faffa och farbror har hon också fått sina första knallrosa kläder, en tröja och ett par byxor, tjockare strumpor och ett par tumlösa vantar. Av tant Ylva och tant Jenny som hälsade på först på BB så fick hon en jätte fin "Mina första år" bok, en pingu-sängmobil och ett mjukisdjur. Av moffa, plastmommo och morbröderna fick hon en pingu-babysitter, en påse med enbart rosa kläder, en badsits, en bärsele och tre paket blöjor.
Maja och pappa på premiärtur med vagnen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: