Injektioner?

Var på TUL idag, träffade en specialist läkare ifrån Sunderbyn. Piotr tror jag han hette.
Iallafall, bebisen mättes, flödet i navelsträng kollades, fostervatten kollades också. Och där var allt vad jag förstog tiptop! Däremot var han väldigt bekymrad över mitt låga HB-värde, dvs det ligger på 95. Så han började prata om injektioner eller dropp iform av järn och möjligare tidigare igångsättning. Alltså jag är helt jävla förvirrad!!
  • Överläkare Lennart i Gällivare anser att igångsättning sker om mina lever och gallsyrevärden stiger. Men vad jag förstår ligger dem stadigt nu.
  • Läkaren Jens Hareide anser att spontan förlossning är det bästa oavsett vad, och det tycker han efter att ha mätt flöde och fostervatten på 6-7 minuter.
  • Specialist läkare Piotr från Sunderby sjukhus pratar om järninjektioner/dropp för att få upp HB-värdet och därmed underlätta inför förlossningen(förstår inte riktigt hur då han bröt på annat språk). Och han pratade även om igångsättning den 22 februari.
Jag fattar NOLL, vem ska jag lyssna på? Kommer iallafall ringa upp min ordinarie BM Ingegerd imorgon och fråga vad fan det är som gäller...


Kommentarer
Postat av: Mormor

Grattis till en ny familjemedlem. Tösen kom 15/2.2012

2012-02-16 @ 23:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: