HB-värde

Gah, mitt HBvärde är inte på ok nivå enligt BM. Fast iofs så vet jag ju om det då jag inte äter järntabletter. Halsbrännan jag fick av järntabletterna tog nästan kål på mig och har därmed inte ätit dom. Och jag vet inte, jag känner mig inte "sämre" av att jag inte äter dom heller. Är inte tok trött, slut eller snurrig alls i huvudet.
Men då BM gnällde lite på mig idag så har jag faktiskt slängt i min två tabletter och får väl fortsätta med det. Kommer dock ta omeprazol kontinuerligt så jag FÖRHOPPNINGSVIS slipper halsbrännan, för den är verkligen inte att leka med.
Senare idag vid 14.00 så ska jag till lassa ytterligare en sväng, denna gång till en Piotr(?) och göra TUL. Det gjordes ju ingenting sist jag var i Gällivare då läkaren Jens ansåg att flödet i navelsträngen var bra så det fanns ingen anledning till att kolla resten. Men min BM Ingegerd ringde upp Jens och förklarade att jag har blivit lovad mätningar och viktuppskattning eftersom jag har graviditetshepatos. Så nu blir det fixat!
Nu tänkte jag hoppa i sängen en sväng, blir inte mycket sova på nätterna när mina höfter är värre än en 90årings.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: