Gravidhormoner?

Jag har inte riktigt förstått det här med gravidhormoner.. Vad är det egentligen? Läser om folk som grinar åt allting, blir arg för minsta lilla, alltså blir riktigt blödiga eller förbannade. Vissa blir gråtmilda och smälter inombords om dom t.ex ser ett barn skratta.

Är jag en av dom? Nä faktiskt inte, eller ja.. Kankse lite, har blivit lugnare och brusar inte upp lika lätt som jag i "normala fall" hade gjort.
Men ändå.. Hela graviditeten har det varit som vanligt egentligen, har inte märkt av att jag grinar för minsta lilla eller något i stil med det. Är jag lyckligt lottad?


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jo, det blev så :/

2012-02-10 @ 00:45:25
URL: http://siikavuopiohanna.blogg.se/
Postat av: Linda

När jag väntade Amanda spökade inte hormonerna speciellt mycket, ibörjan blev jag lite irriterad över småsaker men inte destomer och så gick det över rätt fort.. nu denna graviditet har hormonerna verkligen tagit över ibland, inte att jag gråter och är känslig utan jag blir arg och irriterad över absolut inget :/ dom de går ut över är oftast Per-Eric och Sune :) haha!

Ibland har jag till och med stannat upp i mitt "skrikande" och tänkt, vad håller jag på med? Vad är jag arg över? varför skriker jag på Per-Eric eller Sune?

Otroligt jobbigt!

2012-02-10 @ 09:12:53
URL: http://ljonasson.blogspot.com
Postat av: Heidi

Funderade också vars dom där graviditetshormonerna som gör en arg/ledsen mm höll hus. Kände också att jag blev lugnare och stressade absolut inte utan tog det lugnt. Rätt så skönt faktiskt. Men tråkigt nog försvann den lugna känslan efter förlossningen, hade gärna behållt den! Hihi. Inte för att jag stressar och sånt nu men visst var det en speciell känsla. Hoppas att allt är bra!

2012-02-10 @ 17:20:48
Postat av: Lisa

Jag slapp också de där, men jag är blödig i vanliga fall också men vart lite mindre bölig under graviditeten faktiskt men dom sista veckorna var jag väldigt lättretlig. Det var inte många som inte irriterade mig :)

2012-02-12 @ 14:50:10
URL: http://mcitalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: