Frisk luft

Packade ner tösen i vagnen imorse och tog en promenad till konsum, kände att jag verkligen behövde få röra på mig litegrand. Pigan somnade gott i vagnen innan jag ens hann ut igenom dörren. Solen sken och jag kände mig så lycklig, overkligt lycklig för att vara ärlig. Stannade upp flera gånger och fick verkligen titta ner i vagnen och fundera på om Maja verkligen är min. Fan, det kommer nog ta ett tag innan jag verkligen inser att jag är mamma till världens finaste dotter.

Köpte iallafall äpplen och en fanta på konsum, kanske inte bästa frukosten men det gick bra. Maja sov sött hela vägen till konsum och tillbaks, så när vi var hemma körde jag ut vagnen på altanen så hon fick sova vidare. N låg fortfarande och sov när jag kom hem. Medans dom sov passade jag på att slänga på en tvätt, sätta mig på dass i lugn och ro, vika lite tvätt, plocka in ren disk i maskinen och sätta igång en ny. Och det är helt otroligt vad skönt det var att få göra bort det hela! Maja som är väldigt tuttig vill gärna hänga i tissorna mest hela dagarna, så denna "egen-tid" uppskattade jag verkligen, och förstår inte hur jag inte kunnat uppskatta det tidigare. Alltså missförstå mig inte nu, ångrar verkligen inte Maja. Men att jag bortprioriterat städning tidigare förstår jag nu inte hur jag kunnat göra det. Det är ju så skönt att få filosofera i fred medans man plockar i grejer.

Lill-tösen sussade sött när jag drog in vagnen och plockade av henne vanten.

Specialist ortoped

Maja har tid hos specialist ortopeden i Sunderbyn nu på onsdag, men om jag ska vara ärlig så vill jag inte alls åka dit. Dels IFALL det är så att hon måste ha skena pga höften, och dels på grund av att det är så långt att åka. Och i det här vädret tänker jag då INTE åka, varken tåg eller bil. Ombokar hellre tiden i Sunderbyn och försöker få en tid där vädret inte är som det är nu.
Men samtidigt så hade det varit toppen att åka på onsdag då N fortfarande har sina 10 lediga dagar kvar. Fan vad kluven jag är! En stor del av mig vill inte åka medans en liten del vill åka så man får det bortgjort. Och om hon nu behöver en skena till höften så måste vi åka fram och tillbaks som idioter då det är återbesök var 14:de dag i ett par månader.