Sovproblemen

Som svar på kommentaren till Oona..
Maja blir snart två månader så hon är ju inte jätte stor ännu. Men som du skrev, hon vill ju vara vaken mer och upptäcka allt omkring. Dock blir hon övertrött om hon inte får somna vid maten, om vi väl får henne att sova tar hon korta powenaps på typ 10-15 minuter och sedan är hon vaken ett bra tag till. Ska tilläggas att hon är väldigt missnöjd då och man ser hur övertrött hon är.
Tar vi en promenad så hon får sova i vagnen så kan hon blåsa på flera timmar och då försöker vi fixa hemma. Men oftast så försöker man själv ta igen sig själv genom att bara vara.
Har ju en babysitter, brukar också lägga henne på ett täcke på golvet. Men hon är inte alls med på att ligga själv längre stunder, som längst är hon nöjd i 15 minuter och sedan blir det tokskrik ifrån henne. Visst, hon dör ju inte av att skrika lite, men det är ju inte alls roligt att låta henne vara arg/ledsen.
Och så fort man plockar upp henne är hon nöjd, visserligen brukar det ju perioder där dem vill hänga på armen hela tiden och ibland inte.

Blä, känner mig så jävla gnällig och oerfaren(vilket jag är till viss del) men fan.. Kanske lite nyttiga tips kan man ju få genom att skriva i bloggen. Så tar tacksamt emot lite hjälp :-)
Tänkte förresten byta blogg, dock är lösenordsskyddad så vill ni ha tillgång, hojta till här i kommentarsfältet med mail och namn så får ni läsa vidare. Känner att det är dags för lite förnyelse och börja om på en ny kula, vi har ju trots allt ett nytt liv :-)


Kommentarer
Postat av: Tina

Vill fortsätta läsa, men blire lösenord går det väl inte å följa på bloglovin :( buhu

2012-04-02 @ 21:00:29
Postat av: Oona

Ja det är klart, alla barn är olika och har olika perioder & behov :) tänkte att det kan vara kul att få lite tips, man kan ju "köra fast" mer än en gång, men man hittar ju de metoder som funkar bäst för en själv, vilket ni säkerligen gjort :)Tycker inte alls du låter gnällig, känner igen mig i dina tankar. Kan vara skönt att få ut dom och inte är man en "sämre mamma" för det! Som vissa säkert kan tycka...Kan vara skönt att ha en blogg där man vet precis vilka det är som läser. Jag känner ju inte dig men vi har väl haft några gemensamma bekanta.. Vet inte riktigt hur jag kommit in på din blogg men har brukat kika in då och då, tyckt att det varit kul att höra hur andra nyblivna mammors vardag är, fastän man inte skriver om varenda liten detalj. Självklart hade jag länkat om jag haft en aktiv blogg.Hoppas annars allt går bra med Maja! :)/Oona med dotter Elmina från Övertorneå

2012-04-02 @ 21:32:07
Postat av: Kicki

Nu hojtar jag! ;)

2012-04-02 @ 21:49:43
URL: http://kikzon.blogg.se/
Postat av: Ylva

Jag vill läsa din nya blogg!!!!Har du provat lägga Maja i vagnen? Stella sov (och gör det fortfarande ibland) väldigt bra i vagnen inomhus. Stella har aldrig varit något fan av att sova i sin spjälsäng på dagarna, och vagnen är ju på hjul så man kan dra med den till alla rum! Bara att knuffa lite på den så vyssjas barnet - förhoppningsvis - till söms.

2012-04-03 @ 00:31:54
Postat av: maria

vill också hänga med till din nya blogg!

2012-04-03 @ 07:46:31
Postat av: Linda

Jag vill fortsätta läsa i nya bloggen :)

2012-04-03 @ 15:56:11
URL: http://ljonasson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: