Tjockis-fika

Träffade Linda idag, var ett bra tag sen men super roligt att ses. Hon väntar också barn så det är skönt att kunna bolla tankar med någon som är i min egen ålder och ligger ganska "jämt" i graviditeten.
Vi tog en fika på Café Oscar och satt där ett tag medans vi surrade om allt mellan himmel och jord. Så vi bestämde att vi ska försöka träffas här om någon vecka, antingen i Jukkas eller i Vittangi. Och det kan bli roligt :-) Förhoppningsvis så finns det lite mer tid att sitta och prata och ta igen en del som man missat under dessa år. Fick även träffa hennes jätte söta Sune, en welsh corgi som har likadana isblåa ögon som Jack har. Måste säga att jag föll verkligen för denna hund, så otrolig charmig och lugn om man ska jämföra med mina odjur. Föll nog lite extra för jätte öronen som den rasen har :-)
Har f.ö varit hos svärmor och svärfar idag, en del prat och diskuteringar innan klockan slog alldeles för mycket och ögonen höll på gå igen. Åt en macka eller två för mycket så nu sitter jag här i soffan och är alldeles proppmätt. Fick kasta av mig BHn när vi kom hem, fick en liten kvävningskänsla när jag placerade bakdelen framför tvn. Så nu tänkte jag ta en natt dusch och försöka bli lite mera omätt, håller på spricka på både bredd och längd känns det som.
Jävla mongoblogg, radbrytningarna fungerar inte..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: