Pinknödighet

Visst vet jag att det är vanligt att man behöver besöka toaletten oftare för att pinka när man bakar en bulle i ugnen. Men att det kommer i vågor visste jag inte, eller ja.. Vågor och vågor, ibland behöver jag gå på toa 2 gånger i halvtimmen och ibland kan jag hålla mig flera timmar innan jag ens känner mig nödig.
Så efter att jag avslutat detta inlägg ska jag uppsöka toa för att pinka igen, andra gången på en timme.
Imorgon kommer lönen, och det ska bli VÄLDIGT skönt. Frys och kyl behöver verkligen fyllas på, det nästan ekar där inne. Sen behöver volvon också fyllas på när det kommer till drivmedel, reserven började lysa på vägen hem nu ikväll. Blev en väldigt snål månad med tanke på att både jag och N har haft semester under augusti, sen tjorvades det med N´s lön. Stog på lönespecifikationen att han har varit tjänstledig trots att han lämnat in tidrapport. Men förhoppningsvis så får han allting nu imorgon, är ju kring 8000:- som fattades på förra lönen.
Apropå ingenting, min kära mamma ♥ har frågat om jag och N har tänkt någonting på barnvagn. Vilket vi inte har gjort, eller ja.. Visst har vi pratat lite om det, men inte kommit fram till något mer än att vi vill ha en vagn med stora hjul som går att ta sig fram med i snö och skog. Så mamma hittade en Emmaljunga Edge Duo Kombi, 2008s modell men den var i fint skick. Så vi valde att tacka ja till den, och då hoppas vi med andra ord att spermatrucken finns i våran ägo imorgon. Och nej, varken jag eller N bryr oss om att den är begagnad. Vi ser ingen som helst anledning till att kasta ut 11.000:- på en barnvagn som endast kommer användas i 3 år.
Visst känner jag mig lite osäker när det kommer till att köpa barnvagn redan, för nog har jag läst skräckhistorier om barn som inte överlevt eller att förlossningen har satt igång tidigt. Men egentligen, vad kan man göra då? Antingen behålla vagn, kläder och dylikt tills nästa gång eller sälja vidare. När det kommer till kläder och annat så har vi inte köpt någonting alls, det enda vi har i barnväg är en gratisnapp jag fick hem från MAM.
OCH DEN FÖRBANNADE JÄVLA RADBRYTNINGEN FUNGERAR INTE I DEN HÄR JÄVLA PISSBLOGGEN!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vagnen är köpt!!!!!!!!!

Men ni får den inte ännu hihihi, den står väl förvarad.

2011-10-25 @ 11:44:16
URL: http://bruksschafrar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: