När ska man handla?

Sitter och funderar på när man egentligen ska börja handla bebisgrejer?! Nu är ju inte min blogg så aktiv så mest troligt har jag väl inte såpass många läsare kvar, men kan ju ge det ett försök iallafall..
När har ni börjat handla bebisgrejer? Vad har ni köpt först? Jag själv känner att jag vill vänta lite längre innan jag eller någon annan handlar, främst för att jag trivs bäst med den tanken. Enda bebisgrejen jag har hemma är en gratisnapp som jag fick ifrån MAM.
Självklart har jag ju kikat lite smått på bebiskläder och funderar på att börja kolla efter vagn då det är en enda stor djungel att hitta en vagn som passar både mig och N.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag vill börja handla nu, så ni får många saker, annars har man ju inte världens fetaste plånbok, så då blir det inte så mycket.

Du vet att jag bara väntar på att du ska säga: Nu kan du handla saker till bebisen.Mommo

2011-10-17 @ 10:42:03
URL: http://bruksschafrar.blogspot.com
Postat av: Linda

När jag väntade Amanda började jag köpa lite kläder efter halva graviditeten, vagnen köpte vi dock begagnat tidigare eftersom det var så bra pris på en så välskött vagn :)

Babysitter, leksaker och sådant köpte jag inte förrän i slutet på graviditeten..Du kan gott och väl (ifall du vill) börja köpa lite kläder och annat smått och gott :b

2011-10-21 @ 20:06:06
URL: http://ljonasson.blogspot.com
Postat av: Ylva

Tjabba! Jag började köpa bebiskläder när jag var i vecka 24, tror jag. Tänkte inte alls köpa mycket men när jag väl började så var det så himla roligt att det gick lite över styr.. hehe.Vagn och så köpte vi ganska tidigt om man tänker på BF men alldeles i lagom tid med tanke på när barnen kom. Sen att vi fick skicka tillbaka den och köpa en enkelvagn är ju en annan femma.I babyboxen (eller boxarna, det är två) man får på BB följer det med prover på salvor, babyolja och sånt och jag har fortfarande kvar nästan allt så just det behöver man väl inte köpa ett stort lass av innan, om man inte vill!Gör lite som du känner för. När det känns bra så går du och handlar. Behöver ju inte köpa allt på en gång, någon sak då och då så har du något att göra :)

2011-10-28 @ 13:45:16
URL: http://blogg.mama.nu/fyraminusen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: