Järntabletter

Snart besök hos BM igen, måste höra mig för när dem tycker att jag ska börja äta järntabletter. Hade bra värden sist jag var där, 136 för att vara precis. Så man kan ju iallafall hoppas att det räcker ett bra tag till, är faktiskt inte alls så jätte sugen på att börja äta en massa tabletter TROTS att det är bra att göra det under graviditeten. Men då både hör och läser man överallt om folk som får problem med magen, dvs förstoppning eller diarre. Och jag är inte så där super pepp på att drabbas av någonting av det, men måste man så måste man väl helt enkelt.
Något jag också måste börja lära mig är att äta bättre mat, märkte igår att bullar och julmust till både frukost och lunch inte var så bra. Fick världens halsbränna och var helt snurrig i huvudet, så jag antar att mitt blodsocker inte låg tiptop. Känner mig iallafall bättre idag och har hunnit äta frukost, innan jobbet så ska jag försöka klämma i mig lite lunch.
Iallafall, vecka 24(23+5) idag. Ibland känns det som tiden rusar iväg och ibland känns det som den sniglar fram!


Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag var normal i magen trots järntabletter under lång tid. Du känner mest troligt själv när/om det är dags att börja, man blir väldigt trött.

Läste även att du skrivit om när det är dags att köpa bebissaker, och det känner man själv, det kommer naturligt :)

2011-10-30 @ 16:40:14
URL: http://jagerving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: