Nästäppa

Jag som är allergisk mot pälsdjur, starka dofter, hö, pollen ja i princip det mesta lider ofta av nästäppa.
Men nu när jag är gravid så är näsan verkligen täppt hela tiden! Och jag håller på bli tokig, är inte så att jag är snorig eller så, utan det är bara stopp i näsan. Har haft en super nässpray hemma som inte innehåller det vanliga som en nässpray innehåller, men inte fan hittar jag den heller. Har provat livostine nässpray också, men inte fungerar den. Så blir väl mest troligt att uppsöka apoteket för att inhandla en ny nässpray som förhoppningsvis hjälper.

Järntabletter

Snart besök hos BM igen, måste höra mig för när dem tycker att jag ska börja äta järntabletter. Hade bra värden sist jag var där, 136 för att vara precis. Så man kan ju iallafall hoppas att det räcker ett bra tag till, är faktiskt inte alls så jätte sugen på att börja äta en massa tabletter TROTS att det är bra att göra det under graviditeten. Men då både hör och läser man överallt om folk som får problem med magen, dvs förstoppning eller diarre. Och jag är inte så där super pepp på att drabbas av någonting av det, men måste man så måste man väl helt enkelt.
Något jag också måste börja lära mig är att äta bättre mat, märkte igår att bullar och julmust till både frukost och lunch inte var så bra. Fick världens halsbränna och var helt snurrig i huvudet, så jag antar att mitt blodsocker inte låg tiptop. Känner mig iallafall bättre idag och har hunnit äta frukost, innan jobbet så ska jag försöka klämma i mig lite lunch.
Iallafall, vecka 24(23+5) idag. Ibland känns det som tiden rusar iväg och ibland känns det som den sniglar fram!

Skit-blogg!

Jag och Blogg.se kommer inte överrens alls! Går inte att byta header, textsnitt, textstorlek, färg..... Bajs blogg.se!