Tvätt av hund

Min rygg ansåg inte att det var ok att tvätta och schamponera en av hundarna, inte jag heller känner jag så här i efterhand om jag ska vara ärlig. Har tvättat Judith från topp till tå då hon har varit skitig utav helvete för att vara ärlig. Kan ju säga att redan vid uppblötningen av henne så började ryggen säga ifrån, men har man väl börjat är det ju absolut ingen idé att lägga av. Så jag plågade mig igenom att blöta upp henne, schamponera henne grundligt, skölja av grundligt och sedan torka henne!
Kan ju säga att nästa gång så kommer jag lätt hosta upp en summa för att få någon av hundarna tvättade. Min rygg värker som en 90 årings! Tacka gudarna för att jag inte är en "tvätt-nörd" som tvättar hundarna ofta. Om man säger som så, under dem fem år jag har haft White så har jag tvättat henne EN gång. Det var den gången Hicka var valp, hade diarré och White hamnade i skottlinjen när hon låg under vardagsrumsbordet. Så det säger nog en hel del om mitt tvättande av hundar ;-)

För er som undrar angående mina streck som hamnar här emellan är det för att radbrytningarna fungerar inte på denna jävla skitblogg. NU ska jag slänga mig i soffan och glo ett par avsnitt från första säsongen av House, morbror min har ju som tidigare skrivet skickat upp hårddiskar med filmer och serier.


Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag gjorde också det misstaget att tvätta en hund under höggraviditeten och jag skulle inte tipsa någon att gör samma sak..

2011-11-08 @ 06:41:06
URL: http://jagerving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: