Tight

Blä, det känns som jag ska kvävas! Leggings/jeans och bhar sitter så tight att det är läskigt. Inte bara magen som växt, tissorna, röven och låren har också ökat i omkrets. Och det är inte så himla roligt om jag ska vara ärlig. "Flames" har jag fått på tissorna och på INSIDAN av ena låret.. Hur snyggt är det på en skala från ett till fem?

Visserligen har jag väl alltid velat ha lite större "brö´n", men det är ju läskigt att man får kvävningskänslor av bhn. Och nej jag tänker absolut inte köpa nya bhar endast för detta, då kör jag hellre "hang loose" eller dras med kvävningskänslan ett tag till. För jag gissar att tissorna kommer se ut som taxöron efter ammning och allt vad det heter.

Angående byxor så är i princip det enda jag använder mjukisbyxor, classy? Nej inte direkt men just nu finns det inte skönare plagg. Även om jag ibland känner för att piffa upp mig och använda jeansleggings, och som tur är det endast på jobbet ;-) Slita av sig byxorna när man kommer hem är såå förbannat ljuvligt att det är otroligt.

Så slutsumman med mitt "klagoinlägg" är - nya och snygga mjukisbyxor ska inhandlas, bhar får vänta.


Kommentarer
Postat av: Emma

något som kan vara värt att lägga pengar redan nu är en bra ammningsbh. dom sitter bra och är inte lika obekväma som vanliga när man är gravid, och de är ju något du kanske måste köpa senare så de ett tips att börja använda redan nu :)

2011-11-15 @ 21:42:25
Postat av: Veronica

Om du har tänka amma så skulle jag kunna tipsa om att köpa någon amnings-BH redan nu, dom är sköna att ha även under graviditet. Även sport-BHar fungerar ;) Flames som du skriver om är du inte ensam om att ha fått, hela min kropp är full i det efter grav och jag är inte nöjd men man lär sig att leva med det och det är absolut värt det!Ang vindelälvsdraget så hinner du nog vara med då jag väl kommer vara det, jag får väl joina dig till mitt lag =) Som sagt så måste jag först lära mig åka skidor bättre och sen köra ihop mig med en bra draghund :)

2011-11-16 @ 19:21:34
URL: http://jagerving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: