Smärta

Gah vilken smärta jag har haft igår och under natten..
Det var/är precis som jag har mjälthugg på höger sida i höjd med naveln, gjort så himla ont att det enda som känts bra har varit att ligga raklång på rygg eller höger sida.
Eftersom jag inte är den som hetsar upp mig i onödan så har jag inte kontaktat vårdcentralen eller BM, bebisen har sparkat precis som vanligt. Dvs mest under kvällen och natten. Klev upp vid 08.30 och gick ut med hundarna, gjorde fortfarande lika ont och jag fick nästan gå dubbelvikt med små stapplande steg. Gick och la mig igen och nu har smärtan *peppar peppar ta i trä* nästan gått över helt. Är lite ömt när jag trycker på området vart det gjorde som mest ont samt om jag går rak i ryggen.
Googlade lite om smärtan och fick fram att gallan kan bli ett problem hos gravida, men tror inte det är gallan då det sitter längre ner än vad "gallsmärta" ska sitta, dvs under revbensbågen.
Någon annan som har haft liknande smärta?


Kommentarer
Postat av: edinskan

hoho, jag har haft magkatarr till och från några år nu. Slarvas det med maten ? oregelbundna mattider ? googla magkatarr. har för mig att det också är en halv-vanlig gravidåkomma :(

2011-11-02 @ 13:00:04
Postat av: Ylva

Jag hade inte smärtor så, men det brände/sved på sidan om naveln när jag låg ner och om jag rörde området. Frågade barnmorskan vad det kunde vara och hon sa att det är vanligt och att det beror på att livmodern växer och/eller stöter i buken. Låter lite knepigt och jag har inte riktigt fattat vad det menas ännu, men eftersom livmodern inte sitter fast i huden i magen så kan det tydligen brännas. Eller nått!

2011-11-02 @ 20:02:18
URL: http://blogg.mama.nu/fyraminusen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: