Ensamt

Niklas har åkt med sin bror till Skellefteå för att hämta en bilmotor, ingenting mig emot då jag tycker det är roligt att dem spenderar tid tillsammans just eftersom dom är syskon. Det är annat med mig och min äldsta bror, han vill aldrig umgås eller hitta på någonting. Fast såklart, syrran är ju kanske inte det roligaste när man inte behöver något, såsom pengar eller skjuts.
Annars så sitter jag i soffan och tar det lugnt, har matat hundarna för en timme sedan så nu kikar jag film. Morbror min har skickat upp två hårddiskar fulla med filmer så jag har lite att gå igenom. Har inte rört mig mer än nödvändigt idag, endast gått upp för att rasta hundarna och kolla posten. BM sa ju att jag skulle ta det lugnt och det rådet följer jag med råge. Niklas var så snäll och inhandlade lite gott innan han for iväg, fick bl.a pepparkakor, mjölk, glass och godis. Plus att han var så snäll och sa att jag fick beställa en "bola". Har tidigare pratat om att jag skulle vilja ha en, och det fick jag "lov" att köpa nu. Fast iofs så behöver jag inte fråga om lov, men han tyckte att en sådan förtjänar jag efter tjorvet och smärtan jag hade i magen.
Så jag beställde hem en bola från Nelly.com, för er som inte vet vad bola är så är det ett halsband som hänger långt ner på magen. Och längst ner sitter det ett smycket som innehåller en pingla, och det avger ett ljud som bebisen känner sig lugn av samt känner igen ljudet sedan när den är född.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: