BM-Besök

Ett besök hos BM är avklarat idag, blev en "rutinkoll" så att säga.

Blodprov, vikt, mätning av magen, lyssnade hjärtljuden, blodtryck och lite prat om allt mellan himmel och jord. HB-värdet var inte på topp nu om man jämför med vad det varit tidigare. Under senaste besöket så har HB legat på 138, idag låg ner ända nere på 118. Så fick order att börja med järntabletter, vilket jag ska. Dock kommer jag inte äta Niferex som BM sa är bra, kommer prova med Hemofer och se om det hjälper. Det är mildare tabletter som inte ger lika mycket biverkningar som Niferexen kan göra. Men i övrigt så mår jag bra förutom lite yrsel om jag reser mig fort eller anstränger mig längre utan paus.

Blodtrycket låg på 117/70 om jag inte minns helt fel, men det var iallafall godkänt.
När det kommer till hjärtljuden så tror jag BM glömde säga vad dem låg på, men dom lät ok och skulle gissa att dem ligger på nästan samma nivå som tidigare, dvs mellan 147 och 155 slag i minuten.

Hur mycket vågen visade vet jag inte, vill inte veta så jag går och nojar över vikten hela tiden. Känns bättre att inte veta och fokusera på annat.

Vad SF-måttet låg på vet jag inte, men det låg till iallafall bra på kurvan så det känns ok.

Jag och N blev också erbjudna plats på en FFU - Förberedande förlossningsutbildning. Och vi tackade ja till den, mest för att kanske skapa nya bekantskapsrelationer och för att N ska känna sig mer delaktig i det hela :-)

Nästa besök blir 8/12, så nu håller vi tummarna att HB-värdet går upp.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hehe, jag går också och nojar mig över vikten, fast jag trivs bra med mina extra kilon.. Konstigt :)

2011-11-20 @ 17:43:29
URL: http://mcitalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: