Klåda

Jävlar i satan vilken klåda jag har fått på benen.. Det är sanlöst vad det kan klia! Och det är inte nådigt heller, det liksom sticker till och kliar jag inte direkt så får benet/benen någon form av ryck och det blir liksom panik. Googlade lite snabbt och hittade att det är ganska normalt med klåda under graviditeten men att man skulle hålla koll på levervärderna. Så på måndag ska jag kontakta min BM och höra mig för med henne vad hon tror det kan vara. För jag kan inte leva med denna jävla klåda i tre månader till!

När ska jag lära mig?

Det är otroligt att jag fortfarande inte lärt mig att inte äta lugnt och sakta så jag känner att jag är mätt. Plus att den där inneboende i magen tar ju sin plats och har väl vid det här laget flyttat runt allt i magen så det är trångt. Jag käkade korv med bröd tidigare ikväll, och hungrig som en gris var jag och åt faktiskt hela 10 stycken. Varsågoda att kalla mig matvrak ;-) Till på köpet så hinkade jag i mig min obligatoriska vattendel(en flaska i storlek med imsdal), så nu är jag fortfarande proppmätt och måste halvligga för att inte få maten upp igen. Kanske imorgon har jag lärt mig..

Stor-röjning

Det är verkligen stor-städning som pågår här i byn, N har tillsammans med sin mamma och pappa röjt ur på vinden och förrådet. Kan ju säga att det har verkligen gjort stor skillnad!
Vinden har tidigare sett ut som hej-kom-och-hjälp-mig för att vara ärlig, visst har vi haft en rymlig vind. Men när det endast är en smal "gång" över isoleringen så blir det inte så stor förvarningsyta. Så allting har stått staplat på hög och även legat i isoleringen. Men världens bästa N och världens bästa svärfar ♥ rev ut den smala gången och har satt träskivor över halva vinden så nu kan man gå två stycken där utan problem. N och svärfar har även skruvat upp hyllor där uppe så alla skor som jag inte använder står där uppe nu. Kan ju säga att N har gett mig köpförbud när det kommer till skor, trots att jag har gått igenom alla skor, slängt dem jag inte använder eller kommer använda så har jag ungefär 20 par skor allt som allt. Däremot måste jag övertala honom att låta mig köpa nya vinterkängor, mina nuvarande är trasiga efter att någon av mammas hundar satte tänderna i dem förra året.
Gick även igenom alla mina jackor, slängde väl iväg säkerligen 5 stycken. Visst hade jag kunnat lämna dem till Röda Korset, men efter att jag i somras lämnade två svarta sopsäckar med kläder och bara dagarna efter såg en liten unge springa omkring i min gamla t-shirt så känner jag mig helt enkelt inte så bekväm med det. Väljer hellre att slänga på tippen och skänka en slant till övriga organisationer där jag är betydligt säkrare på att pengarna kommer fram.
När det kommer till förrådet så har N och hans föräldrar verkligen jobbat hårt! Det är visserligen inte stort, men nu finns det iallafall utrymme att gå och vistas där inne. Svärfar och svärmor köpte en arbetsbänk åt honom(bortskämd, javisst ;-)) så nu kan han använda förrådet till att fixa med grejer i. Bättre än att han ska behöva sitta ute på bron och frysa häcken av mig. Svärfar skruvade även upp två verktygshyllor, och det är toppen! Däremot sa jag åt N att han får själv hålla reda på grejerna, gör han inte det så kommer det se ut som ett bombat skithus. För städa där tänker jag inte göra, och hittar jag mot förmodan verktyg ute på gården så åker dem i soptunnan. Så han lovade dyrt och heligt att hålla rent där själv, återstår att se hur bra det går.
Nu efter att jag kom hem tidigare idag från arbetsplatsträffen i Dundret så har jag och N lastat allt skräp på släpet, kan ju säga att det är fyllt till bredden och väldigt mycket på höjden. Men det känns skönt att få ha det hela avklarat, då slipper jag göra det imorgon medans N är på jobbet. Så när han slutar jobbet åker vi mest troligt tillsammans till tippen för att slänga allting. Det som är kvar att göra på gården är att däcka av alla gamla vinter och crossdäck så man slipper betala "straff-avgift" för att få lämna dem på ÅVC. Fälgarna slängs på tippen och själva däcken åker nog till OK-macken.
Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå igenom alla skåp i köket så jag får rensa igenom dem. Vill ha det undanstökat så fort som möjligt, vilket även N vill. Men han ska jobba FM så jag tar på mig att göra det. Är inte så himla mycket jobb. OCH DOM DÄR JÄVLA RADBRYTNINGARNA FUNGERAR INTE IGEN......