Utställning

Haha, mamma har anmält Bängla och Bentley till inoffen JHK anordnar. Hon menar på att jag ska få fjanta runt med någon av hundarna, ingenting mig emot egentligen, det är bra miljö och socialiseringsträning för dom små. Men alltså, utställning? Det känns verkligen inte som mig eller mamma, vilket jag tror hon håller med mig om.

Fast det kan ju bli roligt trots det :-) Kommer bli spännande att se hur dom små beter sig i en ring med flertalet åskådare och hundar runt omkring.

Buzzador - LOVEFiLM

Njut av fyra spännande, roliga eller läskiga filmer från LOVEFiLM

Som Buzzador i denna kampanj för LOVEFiLM får du under en månads tid avnjuta fyra filmer tillsammans med dina vänner.Bjud in till filmkväll!
När de första två filmerna trillar ner i brevlådan (filmerna kommer alltid två och två) bjuder du in till filmkväll för dina vänner. Ha kul och ta chansen att agera filmkritiker tillsammans! Självklart berättar du även om LOVEFiLM och om hur tjänsten fungerar, samt att du är Buzzador och vad det innebär.Nu väntar jag på att dom två första filmerna ska ramla ner i brevlådan så jag får recensera dem.

Vill du också bli Buzzador och få prova på spännande kampanjer? Du kan klicka HÄR och registrera dig, sen är det bara att vänta på att få kampanjerbjudanden.