Haha vilken flopp!

Haha herregud, det blev som jag trodde det skulle bli under utställningen JHK anordnade.

Mamma sprang med Bängla och jag sprang med Bentley.
Så länge jag sprang med Bentley själv i ringen så gick det bra, men så fort vi skulle springa tillsammans i ringen så blev Bentley helt tokig. Han skulle PROMT springa fram till mamma och Bängla, så oavsett om jag sprang framför mamma eller bakom så gick det åt pipsvängen. När mamma sprang bakom så sprang han med huvudet vänt bakåt och ville dit, och till på köpet så trampade jag på hans tass ett antal gånger. När mamma sprang framför så låg han som en dragster efter marken och skulle framåt.

Men det var roligt iallafall, Bängla blev BIR och gick vidare till BIS, men mamma var för trött så hon for hem med hundarna, och jag hade ingen lust att springa med Bängla eftersom hon är så mamma-kär. Bentley fick såklart BIM så det inte var några andra schäfervalpar anmälda.

I övrigt så vann jag på lotteriet dom hade, vann ingenting under första och andra prisbordet, men grand finale fick jag minsann rätt.. Fick välja mellan presentkort på kebabhouse eller en skaljacka värd 1495:-. Behöver jag säga vad jag valde? Jo jackan såklart!

Nästa utställning är Malmen, då ska jag minsann köra lite ringträning med Bentley.