Kanariefågel

Helvete, jag ser ut som en jävla kanariefågel runt ögonen.
I "brist på sysslor" så ramlade jag in på en sminkblogg som drivs av en make-up artist. Tjejen i fråga hade gjort en super snygg makeup med gula färger, och vad plockade jag inte fram? Jo min sminkpalett och allt vad man brukar använda, lätt som en plätt tänkte jag och började lägga ögonskugga.

Vad jag glömt bort är att min sminkpalett med ögonskuggor är SVIN SVÅR att tvätta bort, vanlig makeup remover fungerar inte. Det har jag provat, jag har även provat gnugga bort den så mina ögonlock är röda som paprikor. Nästa steg är väl att leta fram thinner ifrån förrådet?

Eller så låter jag det hela vara och säga åt Nicke att det är mode att vara gul runt ögonen..

Hon tog det som en förolämpning

Jag provade muta mamma med att betala henne 500:- om hon städade våran lägenhet från tak till golv. Tydligen så tog hon det som en förolämpning och sa att hon är dyrare än så och jobbar inte för slavlön.

Så nu försöker jag muta henne med 500:- och tre bra middagar.
500:- är ganska bra betalt eftersom vi har det jävligt stökigt hemma just nu, annars hotar jag med att aldrig sitta hundvakt åt hennes smådjävular.

Idag kommer han

Idag kommer min älskling hem, och ooooooooh vad jag längtar!
Har fjärilar i magen och det är faktiskt härligt, har saknat honom så himla mycket att jag har varit rastlös hela helgen även fast jag har haft mamma som sällskap.

Jag tror jag ska göra ett ryck innan han kliver innanför dörren och städa från tak till golv.
Kanske tvätta Nickes arbetskläder som han glömde tvätta förra ledigveckan.