Tung-tjockt

Det är liksom tungt/tjockt att sitta ner, den inneboende i magen pressar upp mot lungorna så det inte känns så värst behagligt om jag ska vara ärlig. Inte mycket att göra åt än att byta sittposition hela tiden, dock så ligger jag hellre ner. Myyyycket enklare att andas!

Apropå ingenting, var till Gällivare idag med N, J och M. Kikade in på Eriksson Center, och OOOOOOOH vad jag hittade mycket grejer jag vill ha. B.la en amningskudde(jaa jag vet att det går lika bra med en vanlig. Men amningskudden är enkel, den går att bara slänga framför och bebisen ligger perfekt. Med en vanlig kudde så måste man ofta böka och greja för att få till den bra. Hittade även spjälskydd till en säng, nu har vi dock inte en spjälsäng ännu, men förhoppningsvis inom kort :-) OCH det absolut "wowigaste" jag hittade var en Voksipåse, dvs en åkpåse. Absolut inte billig, men fan vad snygg den var och den hade toppen härligt material. N klämde och kände också på den, han tyckte den verkade reko tills han såg prislappen... Och jag håller med honom, 2599:- för en åkpåse känns inte ok, även om dom har fått toppen betyg.

När det kommer till bebisgrejer så har jag och N kommit överrens om att vänta med att handla tills efter julafton. För precis som han sa, man vet ju inte vad man får i julklapp och därefter är det enklare att inhandla sådant man behöver efter julen ;-) Och jo, jag förväntar mig en del bebisgrejer om jag ska vara ärlig.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Smart drag av er, kan jag få handla nu????

2011-12-02 @ 09:41:28
URL: http://bruksschafrar.blogspot.com
Postat av: Heidi

Hej! Gissar på att ni kikat på en voksi classic? Det finns billigare att få tag på om ni är sugna på en sån trots allt. Vi kör på voksi urban, den är verkligen kanon. Liam ligger i sina vanliga kläder (body+byxa) i den och har även mössa och vantar, vilket han kommer kunna ha hela vintern. På denna modell är det lätt att öppna och stänga, den är som en sovsäck. Sen kan man förlänga den också så att han kan ha den längre tid. Det kan löna sig att köpa en rejäl åkpåse som man vet är varm, man slipper köpa en massa overaller som bebisen ändå växer ur fort och man behöver inte köpa en massa andra värmande plagg. Hoppas att ni hittar nått som passar er! :)

2011-12-03 @ 00:41:22
URL: http://livetenligtheidi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: