Sunderbyn

Blev Sunderby sjukhus, klåparna i Gällivare hade inte medicin och det slutade med alla mina gallsyrevärden och levervärden har stigit. Fick iallafall idag(23/12) mina första fyra tabletter Ursofalk, skickad till Sunderbyn då skitläkaren Lennart i Gällivare vräkte ur sig "Vi vill inte ha dig här, du får åka till Sunderbyn". Bara packa ihop väskan och åka då med andra ord.

Sitter på rummet här i Sunderbyn(ironiskt nog sal 12 som i Gällivare, kan det ge mer otur?), kan inte riktigt sova.. Hade ju planerat så mycket den här julen, först hem till farmor och dela ut julklappar, sen till pappa och ge mina minsta bröder julklappar och därefter vänta på att N hade slutat jobbet för att sedan åka tillsammans på stan och fira hemma hos svärföräldrar tillsammans med dem, svåger samt min mamma. Fan det är ju JULAFTON och jag vill HEM. Jag vill inte sitta här, jag vill vara HEMMA.


Kommentarer
Postat av: m-edin

Håller tummarna att dom där jä... värdena återgår till sitt normala. HELST NYSS. Hoppas ni får en någotsånär "god jul" iallafall. :/

2011-12-24 @ 13:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: