På bättringsvägen

Är äntligen på bättringsvägen, sedan senaste inlägget har jag legat däckad i feber, hosta, värk i kroppen, avsaknad av matlust, halsbränna och stopp i näsan. Känns verkligen inte skönt att ha varit så sjuk, men folk säger ju att förkyldningen som går nu är verkligen inte att leka med, och det kan jag bara hålla med om.
Men nu är det som sagt på väg att bli bättre, har ingen feber men fortfarande ont i kroppen. Sen en sju jävla träningsvärk i lungorna och magen av allt hostande. Man hostar som en blådåre tills man håller på kräkas men slemmet lossnar inte. Och hostmedicin är jag inte heller sugen att ta då jag får en halsbränna från helvetet.

N har också varit sjuk, men han har varit så gullig och gått ut med hundarna. Jag själv har inte haft ork alls att röra på mig mer än till och från toaletten. Och nu när jag börjar komma igång så känner jag att jag måste verkligen börja äta, är helt yr i huvudet när jag rör mig och blir fortfarande anfådd och skakis när jag går ut med hundarna.

Mamma min är också sjuk, eller hon är på bättringsvägen. Hennes astma förvärrades så hon ligger just nu inlagd på sjukhuset, hoppas hon får komma hem innan julen. Vi ska ju för tusan fira den tillsammans och då kan hon ju inte ligga där!


Kommentarer
Postat av: Mamma Miaa

ÅÅh tack så jätte mycket :) Varför har jag inte fått veta detta tidigare. Det är ett h-vete att hitta våra dammsugarpåsar någon annan stans än på rusta men där fanns dom visst :)

2011-12-19 @ 23:21:28
URL: http://actioonradar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: