En liten uppdatering

Sitter här i sängen och surfar lite, N tog med sig datorn och jag lyckades koppla upp min på mobilens nätverk. Så lite uppdateringar måste ju ske här i bloggen och på facebook. N kom igår efter jobbet, och gud vad skönt det känns! Är inte alls en ensam-människa utan vill ju helst ha någon nära bredvid mig hela tiden, och speciellt nu när det är juletider. Så just nu ligger han på "bäddsoffan" som egentligen inte är en bäddsoffa och sover, ingenting mig emot då det har varit en hetisk vecka för honom och han behöver sova ut. Men det hade ju varit lite trevligare om han också hade kunnat få sova bredvid mig istället för på andra sidan rummet.

Före fan själv imorse, dvs innan 06.00 så kom en sköterska från Sunderby(vikarierande här i Gällivare) och skulle suga ut hälften av mitt blod(jo jag tror hon tog så mycket). Hon var inte riktigt lika duktig på det hela som föregående sköterskor/barnmorskor varit. Hon lyckades spräcka ett kärl i armen så jag ser ut som värsta knarkaren och sen lyckades hon spräcka ett på handen! Gissa om det gör ONT att röra på arm och hand? Tyvärr fick hon inte ut tillräckligt med blod så för en stund sedan kom det en annan sköterska som stack mig i andra armvecket, gav henne verkliga bannor att hon får inte spräcka ytterligare ett kärl till för det gör ONT. Så hon lovade att vara så försiktig som möjligt.

Iallafall, överläkaren Lennart och hans team analyserar just nu alla mina blodprover och jag hoppas verkligen att levervärderna inte har stigit så pass mycket att det blir transport till Sunderbyn. Hellre 12 mil enkel väg hem än över 35 mil. Så hoppas vi också att medicinen mot Hepatos(ja mitt sjukdomstillstånd har fått ett namn) har kommit, ska äta medicin.. Vet inte nu vad den heter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: