Blivande skoterfantast?

Jag var förbi far min och hälsade på innan dom packade ihop och for till Thailand en månad, tog med mig Martin och Jason ut på en promenad och oftast hamnar vi hos Annelie och Reino. Vilket vi även gjorde den här gången..

Nicke höll på skruva i bilen så Jason var faschinerad och det enda man hörde från han "Vad gör du?". Martin hade hittat förarsätet och stog och brummade som en bil, så hittade han knappen vart man sätter igång varningsblinkersen, varje gång han tröck på knappen så visade han upp alla sina risgryn till tänder och gav jordens smile. När han tryckt igång den för trettiofemte gången så lyfte jag ut han och fick en hel den sura miner. Han vandrade runt på gården och till hans absolut stora förvåning så fick han syn på Johns skoter, det var snabbt hans korta ben gick han han sprang fram till den. Men småttingar är ju inte kända för att vara så smidiga i ett par lager kläder och en overall på det, så jag lyfte upp honom och direkt satte han igång och började brumma. Kunde inte låta bli att ropa på Annelie så hon fick komma med kameran :)

När jag inte längre kände mina fötter så fick jag slita Martin ifrån skotern, lite skrik och gnäll men när vi kom innanför dörren så blev allt som vanligt igen.Hemvärnet - Hundförare

Yes! Nu känns det verkligen som det är på gång...

Jag har anmält mig till TFU nere i Härnösand i slutet på maj, och gissa om det känns kul?! Hade kunnat göra TFUn här uppe, men eftersom det krockar med skyddskursen nere i Luleå så väljer jag att göra den nere i Härnösand istället. Inte för att det gör mig någonting, TFUn kommer bl.a bestå av exercis, sjukvård, vapentjänst, brandtjänst osv. Kommer bli skit kul! Men jag kan lova er att när det kommer till exercisen så failar jag redan nu, är alldeles för slapp och slö.

Var tidigare idag och gjorde ett besök hos Jägarskolans förråd idag för att få all utrustning som man kommer behöva. Trodde det skulle gå relativt snabbt, men icket det. Anna var med och hämtade ut sina grejer också, så vi var lite som yra hönor där inne. Hade ett väldans tjorv med att hitta rätt storlekar eftersom HV har helt annorlunda sätt att se storlekar på, men efter mycket om och men så fick vi allting rätt. Det enda som fattas för mig är ett par gummistövlar, dom hade inte ett par i min storlek så det skulle jag få hämta efter påsken.

När Anna fick hjälmen och jag såg henne så bröt jag ihop i garv, det enda jag fick fram var "vilken störtkruka". Gubbarna inne på lagret bröt också ihop halvt om halvt efter min kommentar, men det känns ju roligt att någon roar man minsann. Anna fick smeknamnet "Lindex" där i slutändan eftersom hon ville ha ett par nya fältbyxor utan en skvätt målarfärg på.

Så vi fick allt ifrån bestick till förband, kläder och skor. Aningen tråkigt bara att dom inte har TROSOR i HV, fick ett par boxerKALSONGER i mintgrönt. Jag är väl inte något större fan av kill-kalsonger förutom när det är -30 ute. Ska packa upp besticken, kåsan och det som man möjligen skall stoppa i munnen och diska upp det. Sen måste jag höra av mig till far min, ska höra med honom hur jag formar skorna bäst efter fötterna så man slipper skavsår. Fick ett par sprojtans nya sommarkängor, så dom måste gås in och formas :)