Häxor hit och häxor dit

Häxor brukar man oftast prata om på Alla helgona natten, men man bruka även prata om dem oavsett årstid och högtid.

Jag hittade fint "material" som gör sig utmärkt till en polisanmälan. :)

Nu ni gott folk

Tänke ge er en uppdatering, var ju som ett tag sedan.

Mamma och Hasse har pyst till Boden för att tömma lägenhet och hämta upp grejer, inte helt fel med tanke på att min kära mamma har en hel del saker som jag vill ha. Bl.a kaffekoppar som inte är av den snyggaste designen, men formen och "håll-känslan" är to-die-for om man kan säga så. Sen hoppas jag att hon tar med sig hundgrejer, behöver en bitstock och ett flexikoppel till Smulan som inte kan vara lös utan att smita all världens väg.

För övrigt, någon person hade tydligen åkt förbi VÅRAT "hus" här i Jukkasjärvi och tyckt att gården såg ut som "det bodde en same här". Först och främst lilla vännen vill jag meddela att VI bor inte i hus, VI bor i lägenhet. För det andra så är VI inte same och jepp VÅRAN gård har varit jäääävligt stökig, det förnekar VI inte för fem öre :) Snarare är VI väl lite stolt över att VI har grejer att äga medans du har nada. Lite synd bara att du drar smuts över det samiska folket, eller ja vad vet jag.. Du kanske opponerar dig mot folk med annat ursprung än vad du har, synd om dig. Och för att reta dig lite extra, det är städat.. Och vet du vad? Jag är så HIMLA bortskämd att min mamma städar åt mig, hon kommer en gång i veckan och städar bara för att hon älskar mig. Vilket borde vara tvärtemot än vad din mamma gör för dig, jag gissar på att din mamma inte är förtjust i dig med tanke på att du ser ut som fan och hans moster och beter dig som en gris "Karin" ;)

Men åter till det normala igen.
Kameran min har trasig, minneskortsläsaren är ur funktion. Var in på Fotobutiken här i stan och kollade vad dom skulle tro det kostade för att reparera det, fick mig tyvärr en smärre chock när jag hörde vad bara kostnadsförfrågan skulle kosta, mellan 800-1300:- för en jäkla förfrågan. Reparationen tippade butikskillen på skulle landa mellan 2000-2500 kronor!! Vilket iofs inte är så mycket om man tänker efter, men vafan.. Det är TRE "kretsläsare" eller vad det heter som är trasiga.. Sen velar jag också eftersom jag är väldigt sugen på att införskaffa mig en ny kamera, blir mest troligt Canon eftersom jag har flertalet objektiv till dem. Men fan vad jag är sugen på en Nikon. Sitter liksom i valet och kvalet om man säger så, men det tåls att fundera på.

Annars sker inte så mycket mer än jobb, jobb, träna hund, jobb, träna hund, umgås, jobb och träna hund. Fast jag är lycklig och trivs bra med att jobba häcken av mig och träna hund. Och mysa på med Nicke också då förstås ;)

Nej, det lär inte bli så mycket uppdaterat i den här bloggen, har ny blogg.. Men den inriktar sig mest på hundarna, tänkte väl lämna kvar den här bloggen för att foto. Återstår bara att se hur jag gör :)


PUSS OCH KRAM ERA JÄVLA PINGISBOLLAR :D