Jag har tråkigt

Niklas är med mamma på stan och fixar lite inför Norgeresan, åker iväg imorgon och kommer hem på söndag. Blir en jäkla massa fiske med halva Nickes släkt.

Men jag kan iallafall bjuda på lite bilder av mig själv, för webcamen är ju det bästa jag vet.

Först tänker jag heja på er!


Och inleda med att visa min nya frisyr i profil, Ida-Marie som friserat :)


Jag ser supersmart ut


När jag ska och jobba så behåller jag nog min kattmask på.
Innesäljare med klös!
HEJDÅ FRÅN PRINSESSAN EMMA! 


Jag ska måla hela världen

Idag var jag och mamma på Färgcity och köpte målarfärg och tapeter, blev att köpa nya eftersom mamma glömde dom jag skulle ha nere i Niemisel. 400:- rullen så det är då jävla bäst att dom sitter bra på väggen och att jag inte ledsnar på dom. Ska ta och fota när allting är klart, och före bilder kan ni då glömma. Jag visar INTE hur det sett ut tidigare!

Jag och mamma lämnade av Freddan på Ringvägen och for sedan ner till Kurra för att mata och plocka skit medans det fortfarande var ljust, men fy fan vad kallt det var. Fick iallafall det bortgjort, passade på att mata skogsmusen som springer omkring på gården och letar mat. Mamma spillde några torrkulor på marken som jag kastade ut i skogen, så nu blir den fet och mysig.

Efter Kurra så for vi till Annelie och Reino för lite kaffe, eller mamma drack kaffe och jag drack mjölk. Surrade en massa strunt och planerade inför Norge, så det enda som behövs fixas om man kan säga så är väl det man vill ha med sig i matväg, dvs annat än det som "alla" ska äta.

Mamma for iväg hemåt och jag käkade lite mat innan jag också begav mig hemåt, väl hemma så fick hundarna mat och jag gick en sväng i skogen med dom så dom fick springa litegrann. När jag kom in så kavlade jag upp ärmarna och började måla sovrummet, har fått klart två väggar. Det enda som jag behöver göra nu är att köpa vit lackfärg och måla om listerna. För dom "råkade" jag måla på när jag inte hade tålamod att måla fint, och det blev INTE fint när jag använde en pensel som man egentligen använder för att sätta hårfärg med. Sen blev det inte heller fint när Hicka viftade med svansen, så får måla om det imorgon.

Ska till veterinären imorgon med Hicka och vaccinera henne samt vaccinera och chippa Melwin, så ska passa på att springa in på Färgcity och handla lackfärg. Sen ska mamma hjälpa mig att slänga upp tapeterna på väggen, kommer bli sååååååå jävla najs!

Biggan:
Haha nja, det kanske inte blir riktigt korsdrag, och JODU... Jag blev bakis så det hette duga, var med nöd och näppe jag tog mig till jobbet och blev mobbade av kollegorna för att jag "såg lite blek" ut.

Urk

Jag är alldeles för bakis för att ens sitta upp.

Vi får ta igen lite senare.