Man börjar stort

Efter jobbet så blev det film hos Anna med henne, hyperaktiva Sheila och Viktor.
Jag har ätit mitt livs tjockaste pizza, tyvärr var det oliver på den som förstörde min smakupplevelse.
Filmen var sjuk, snor som hängde, brännande med hårnålar och incest.
Anna hade julpyntat, jag fick också idén att julpynta här hemma.

Innan hemgång tog vi raddi, jag satte mig i en iskall bil som behagade att bli lagomt varm när jag svängde in mot min gata. Då kände jag hur ilskan kokade i mig!

Jag klev ut, låste bilen och öppnade dörren hem.
Gick ut med Azta, Hicka och White. Grannen kom smygandes bakom mitt hus med sin träskällare, Hicka och Azta visade sin bästa sida genom att skälla ut både tanten och hunden för allt vad dom var värd. White var mer fisförnäm och reste bara ragg och morrade. Jag tror dom har snackat ihop sig efter att träskällaren smög på altanen för ett par veckor sedan och urinerade på min husknut. Bra där flickor, jag är mycket stolt över er!

Vi gick en sväng i skogen, tyvärr fick jag köldkramp i foten efter att Azta sprang omkull mig så jag låg plattfall i mjuksnön. Hon fick kramp i baktassarna, likaså Hicka, då vände vi hem. Väl inne inser jag att på 15 minuter så har jag förfryst näsan, mycket trevligt.

Jag kavlade upp ärmarna och tog på mig fleecetröjan för att bege mig ut på upptäcksfärd på vinden, oisolerad vind är inte något jag rekommenderar att gå upp på när det är -29 GRADER utomhus. Plockade ner adventsljusstakarna och insåg att en inte fungerar, slängde upp en massa bråte och skulle göra mig i ordning för att hänga upp julgardinerna. MEN TYVÄRR med stora bokstäver så har "NÅGON" gömt gardinhelveterna. Så min lust att julpynta försvann lika snabbt som att man vill sola solarium i Thailand när det är +45 grader ute.

Så jag kan väl istället slänga upp julgranen? Julgardinerna är väl inte kanske lika viktiga nå mer.