Sommarplågan hittad hos Ida

Jag är illa tvungen att hålla med Ida, den här låten blir nog årets sommarplåga och den puttade Svennebanan ner på listan. Trots att det inte är bra så går jag hela tiden omkring och sjunger den, vad fan är felet med mig?

En liten sammanfattning av helgen

Tänkte ta och dra en liten sammanfattning av helgen eftersom jag inte skrev destomer i fredags eller lördags.

Jag var ju under torsdagen och dukade på Stadshuset tillsammans med ett härligt gäng tjejer, gick ganska bra och halv timmen innan vi slutade så började fötterna värka. Då kändes det lite som ett nerslag direkt ner på negativ nivå, fattar inte hur jag lyckats förtränga smärtan man får i fötterna av att springa omkring på stengolvet. Men inte kan man ju backa ur heller och svika resten av människorna.

Fredag:
Var hemma tills Ida och Therése kom ner till Jukkas för att hämta upp mig,  plockade med mig lite scrapbook grejer och vi styrde kosan mot Therése. Väl där så började vi knåpa ihop lite kort, saxarna högg helvilt i papper och fingrar som rev i papper var det enda som hördes till en början. Innan Therése hämtade datorn så vi fick ösa musik, men tyvärr så fick inte jag och Ida lyssna på musiken som var sådär skit bra så man inte kunde hålla sig ifrån att sjunga. Direkt vi öppnade munnen så var Therése snabb som attan med att byta musik, lite putt. Men det gör ingenting, med ett gott sällskap så var det roligt iallafall. Skrattade som galningar tills Ida for hem och Therése skulle börja med mat åt sin familj. Niklas kom och hämtade mig och vi for mot Annelie och Reino, väl där så bjöds det på pizza som jag fick slänga i mig snabbt medans jag sminkade mig och bytte kläder. Brådis brådis säger jag bara!

For iväg mot Stadshuset och började gå igenom allting och där efter var det bara att köra på, kvällen gick bra och inga glas tappades när vi skulle servera. Dom sista tre timmarna så värkte fötterna något enormt, trots att jag fått låna Annelies skor med dämpning. Men jag stog ut och när vi skulle börja föra ner alla glas till källaren så kändes det som en enorm lättnad att få komma ner vart det är svalt och tyst. Trodde nämligen att huvudet skulle sprängas när bandet som spelade satte igång, det var så otroligt högt att t.o.m flertalet gäster röck tag i oss servetriser och klagade.

Iallafall när vi slutat så skjutsade jag hem Emelie och Caroline och där efter for jag ut på stan en sväng och kollade läget. Sedan bar det av mot Annelie och Reino, var så himla trött att jag hade då banne mig somnat bakom ratten om jag hade satt mig för att köra ner till Jukkasjärvi. Så jag vågade inte chansa och for hit till dom och sov.

Lördag:
Skulle egentligen ha jobbat på Radiotjänst, men efter att ha jobbat natt så kände jag att det var ingen höjdare alls att kliva upp med endast 4 timmars sömn. Så jag skickade åt coacherna på Radiotjänst ett sms där jag förklarade att jag har jobbat halva natten och kommer inte kunna jobba den dagen. Hade nog inte blivit några bra samtal den dagen misstänker jag. Sov vidare och vaknade utvilad vid 13.30, kikade lite tv och började scrappa på albumet som jag håller på att göra till Nicke. Tänkte ge han ett album i studentpresent och har klippt & klistrat in en massa bilder och självklart skrivit text. Efter ett par timmar fastnade jag på msn med Therése, for iväg och hämtade henne och sedan började vi bege oss hit. Dock fick vi åka tillbaks hem till Thess och hämta hennes scrappgrejer och där efter tillbaks hit igen, satte igång med scrappningen och kvällen och halva natten var fylld av asgarv och musik. Lyssnade på Ida´s sommarplåga som hon lagt ut i sin blogg, pratade och hade skit trevligt. Gjorde tre kort till familjen Stenberg i brist på annat att göra.

Skjutsade hem Therése vid 02.30 och jag hann inte ens köra ut ifrån Glimmervägen innan jag körde på en duva. Tyvärr så "flög" den inte iväg vid smällen utan den sitter fast i underredet, pratade med Nicke när jag kom tillbaks hit och berättade då att han får ta och försöka plocka lös den när han kommer hem. Om nu inte katten har tagit den, var nämligen en katt här ute på gården och strök kring bilen när jag kikade för en stund sedan.

Söndag:
Hemtelefonen här ringde omänskligt tidigt, vid 10:de signalen så orkade jag kliva upp och titta vem det var. Det var Jimmy, Niklas morbror som ringde. Men jag hann inte svara, somnade om och efter en stund till så ringde Niklas andra morbror Glenn. Kommer inte ihåg dess mer av samtalet då jag halvsov, ringde Annelie när jag vaknade och berättade vilka som ringt, och det visade sig att Niklas morbror Jimmy har fått en liten flicka i natt tillsammans med sin flickvän Hanne. Så ett stort grattis till dom!

Ska alldeles strax hoppa i duschen och göra mig lite snyggare, sedan ska jag åka till Biggan och ge mamma ett morsdagskort som jag scrappade ihop till henne under fredagen. Förhoppnings vis så blir hon väl nöjd med det, jag själv blev skit nöjd med det. Är nog det snyggaste kort jag gjort.

Nej nu ska jag ta en dusch och sedan åka till Biggan och där efter blir det jobbet.
Nu vill jag bara att min jävla huvudvärk ska släppa!

Jobb i fulla muggar

Varit idag och dukat på Stadshuset, imorgon så blir det att servera. Veteranfesten 2009 går igång imorgon och det är jobb för mig då med andra ord. Ska bli trevligt, lyckades också lova att jag ska jobba under balen med servering & sådant. Efter ett tag insåg jag att jag ska ju fota Christoffer och Lina också, förhoppningsvis så får jag det hela att gå ihop.
Annars lovade jag bort Niklas att han ska fota dom, vilket jag vet att han kan bara han vill.

Nu ska jag titta tv och åka hem på ett tag.