Ett födelsedagskalas

Igår åkte jag och Niklas upp på stan för att lämna av kläder till John, åt lite bulla och drack saft. Satt väldigt fint i magen måste jag säga, speciellt lagomt varma bullar och ett gott sällskap är aldrig fel.

Träffade Christoffer på vägen hem, vi hittade honom på återvinningscentralen utanför Dübenkonsum. Bestämde att han skulle glida med oss en stund, och en stund blev ett par timmar tills Lina skickade ett mms på sin födelsedagstårta hon gjort på jobbet. Blev ilfart till Statoil för att hitta en snabbt present, blev ett paket med chokladbollar och en liten vit nallebjörn. Efter statoil styrde vi kosan mot Lompis och anlände till Linas jobb, Niklas sjöng "Ja må hon leva" medans jag och Christoffer stog med våra presenter framsträcka. Christoffers present var en 1,5l fanta, men inte gör det något. För hon hade fått en klänning tidigare, och vi blev bjudna av Christoffer att komma och äta tårta ytterligare en gång till. Så vitt jag vet så tackade vi inte nej ;)

Frida, Lisa och Christian(tror jag han heter) kom också förbi och delade på tårtan plus att vi utdelade en massa åsikter och barndomsminnen, och det är inte fyskam. Jag hade iallafall jätte trevligt och det var mycket skratt, sådant är aldrig fel när man träffar okänt folk.

Iallafall, Joakim kom även dit senare efter att dom andra gett sig av, jag, Niklas och Christoffer bestämde oss för att åka ner till Jukkas och prova på lite iskörning. Jäkligt tråkigt bara att isen är så ojämn att det hoppar hit och dit.

Nåja, nu ska jag ta och göra lite här hemma innan Nicke och mamma kommer tillbaks.
Farväl!

Snurrig dag

Hela dagen har varit lite som en dimma, det har hänt så mycket på så kort tid att man vet knappt ut eller in. Men ändå så lyckas man ta sig igenom det hela utan att vara inblandad.

Var förbi hos farmor också idag, hon ville att jag och Niklas skulle komma förbi efter det som hänt. Jan-Ivar hade gått hem till sig för att hämta bilen så jag, Nicke och lillebror satt i vardagsrummet med henne och pratade. Hon berättade det hon hade hört och vad hon visste, skrämmade det hon berättade.
När vi skulle åka hem så råkade Fredrik slänga ett öga mot trappen en våning upp och han berättade att det är blod på väggarna. Vilken rysning jag fick när jag slängde ett öga dit, det känns hemskt. När vi kom upp ut och plockade tog varsin cigg så lutade jag mig mot handikappräcket, blodiga handavtryck på hela det. Jag började faktiskt må illa så jag sa till Nicke och Fredrik att jag tyckte vi skulle gå. Tittade på alla blommor och ljus, det är så vackert allting. Men det är ändå så fel, en såpass ung kille berövas på livet och en annan ung kille häktas. Det är så himla fel att jag blir arg!

Nåja, åter till något trevligare.
Sitter i köket med mamma, Tuija, Niklas och Fredrik och äter bulla och pratar hund.
Just nu är det ett hett ämne att tala om hundar och deras linjer, och även hur vissa hundar hanterar kampen. Så jag tänker ta och avrunda här för att ta mig en bulla och delge kärringarna mina åsikter också.

Farväl!