Första dagen

Sådär nu har jag varit första dagen igen på Radiotjänst, behövde inte gå igenom allting igen. Dvs hur det går till att ringa, regler, hur man skickar iväg avgifter och allting. Blev iallafall uppropad och fick min "pärm", anteckningsblock, papper och mugg samt penna. Fick lämna pärmen och allting nere i "allt i allo" rummet på nedervåningen och sedan fick jag åka hem, känns ganska skönt. Börjar nu på onsdag(3/9) klockan 16.55, så det ser jag fram emot, tror jag får börja ringa direkt. Mille börjar också då, så det ska blir roligt att träffa henne igen, är ju som ett tag sedan sist eftersom hon har haft det fullt upp med att jobba på turistbyrån.

Innan jag for på Radiotjänst så mötte jag Nicke på Statoil och bytte bil, han fick ta forden hem medans jag lånade firmabilen deras. Trodde jag skulle bli kvar på RT längre, men tydligen inte. Iallafall, när jag hoppade in i firmabilen deras så insåg jag hur jäkla skitig jag kommer bli så fort jag placerar min bakdel på sätet. Fick ta och byta byxor direkt jag kom hem, är inte så snyggt med att gå omkring med grådammiga jeans. Jackan blev också smutsig, men man ska egentligen inte klaga. Kom ju hemåt iallafall. Och jo, deras firmabil är ju en diesel, kan ju säga direkt att det tog en liten stund innan jag lyckades följa med "flowet" och köra den. Det gick lite knackigt först, har ju bara kört bensinare förut och med våran ford så måste man ju komma upp i högre varv för att få ut mer av motorn, vilket man inte riktigt behöver göra med diesel.

Nej, nu ska jag ta och göra något vettigare än att sitta här, som att typ kolla fejjan och sådant innan vi pyser iväg upp på stan.

So long fuckers!

Vilka jävla svin det finns i världen

Jag läste alldeles nyss på Aftonbladets hemsida där en äldre man på 86 år blivit nerslagen i sitt eget hem för att sedan få tänderna utsparkade, käken bruten etc innan grisjäveln tog 3500:- som skulle gå till tandvård och även pengar till mat för 86åringen. Hade jag haft pengar nog så hade jag betalat tandvården åt Alfred.

Att se bilden på Alfred 86 år där han har ett stort blåmärke på hakan samtidigt som han ser så sorgsen ut får mina ögon att tåras. Det är ta mig fan inte rätt att ta göra något sådant mot våra äldre, vi ska värna om dom och visa tacksamhet för att dom har uppfostrat oss och gett oss kärlek. Nu säger jag inte att alla har haft sådan tur med mor och farföräldrar som jag har haft, men dom allra flesta har det.

Apropå misshandel..
Min pappas vän blev grovt misshandlad för någon vecka sedan, jag fick ett MMS av pappa där hans vän ligger i sängen helt blåslagen med svullna ögon som inte ens går att öppna, brutet näsben, groteska stypmärken på halsen, blod som har torkat och blod som fortfarande rinner på bilden. Han blev misshandlad för lite sprit, och det jävliga är att killen som gjort detta har jag tidigare umgåtts några få gånger med i mina yngre dagar. Jag såg honom när jag körde igenom lompis, och ni ska veta hur förbannad jag blev. Han gick där som ingenting hade hänt! Sen att man skickar ett SMS dagen efter där man skriver "Förlåt för att jag slog dig" är ta mig fan bara idiotiskt, jag hoppas att min pappas vän anmäler honom så han åker dit, för han förtjänar fan inte att få gå fri och göra vad fan han vill för lite sprit.


Ibland skäms jag över att vara människa..

Ett tecken på att man är hundskadad

Jag satt härom dagen i bilen på väg hem och lyssnade på P4, det var något inslag om när radioprataren följde med en jägare ut i skogen då denna jägare hade tillsammans med sin fru ordnat så turister kunde få komma nära älgar och fotografera dom. Med sig hade gänget en älghund, hunden satt kvar i bilen och medans jägaren och radioprataren samtalade.

Mitt i allt hör jag hundgnäll!!
Mina öron är allergiska mot hundgnäll när man sitter i bil eller är hemma, jag sa till att hundarna i bagaget ska vara tysta. Men gnället fortsatte och jag sa återigen med lite skarpare röst till, självklart slutade det inte så jag vänder mig bak för att säga åt hunden som gnäller. Tror ni jag såg någon hund i bagaget? Nix, inte det.. För jag hade nämligen lämnat hundarna HEMMA den dagen. Och då gick det upp ett ljus för mig att det är älghunden på RADION som gnäller!

Gissa hur dum jag kände mig? Här sitter jag liksom ensam i bilen och försöker tysta ner "hundarna".
Hur hundskadad är man inte egentligen på en skala från ett till tio?