Fotografi - LKAB

© EMMA WIKSTRÖM

Igår föll lusten på att fotografera nattbilder, fick någon på norrskenet också.
Men dom blev jag inte lika nöjda över.

Gravljus och tandläkare

Igår klarade Nicke körkortet, så grattis till honom. Blev att åka ett par svängar igår på stan med Audin, och jag tyckte Niklas har växt flera centimeter sedan han klarade det. 62 poäng fick han och max kan man ha 65.

Var förbi i Poikki och tände ljus hos PO, satte in ett ljus i lyktan där och en marshall vid hundarna. Så nu ser han att läsa och göra vad han vill. Blev så mycket ljusare över hela kyrkogården när marshallen lös upp, hade varit mysigt om varenda grav hade haft marshaller. För då hade det blivit ganska så ljust där.
Jag sa till Nicke att man kanske skulle köpa en årsförbrukning av marshaller och forma ett hjärta på graven, bara för att visa hur saknad han är.

Var hos tandläkaren idag, fick halva koppen fylld med lugnande medel och jag klarade av att genomföra hela proceduren utan problem. Fick ju sist avbryta för jag klarande till i skallen och tårarna sprutade.
Men en ny tandläkartid fick jag igen, och denna gång redan imorgon klockan 13.00.
Kan ju säga att jag har inte en susning alls om att jag fått en ny tid, och innan min vän Midazolam slog till så kommer jag ihåg att jag sa till Nicke "Fan jag börjar bli yr nu". Och sedan är det borta, jag vaknade upp i sängen med Busa bredvid mig.

Nej nu ska jag och Nicke göra något mer vettigt, som att äta typ.