Julpynt och storstädning

Går fick jag och Nicke för oss att vi skulle städa litegrann, med litegrann så menade jag att diska och dammsuga. Men det slutade med att vi istället storstädade, jag bytte sängkläder, tvättade, hängde upp tvätt, möblerade och småplockade i hela lägenheten. Niklas gjorde väl inte så mycket mer än att han hängde upp en hylla i sovrummet, jag kutade upp och ner på vinden som en dåre och plockade fram två adventsljusstakar och en snögubbelampa.

Inne i sovrummet så har jag tömt den gula fotöljen och dammtorkat samt dammsugit.
Hyllan som Nicke satte upp har jag "dekorerat" med en bild på Niklas samt bilder på hundarna och ett svart fat med ljus på. Kan ju inte ljuga och inte säga att det är mysigt, för det blev stoooor mysfaktor där inne.
Flyttade även in den flätade svärmorstungan till fönstret och slängde ormbunken in i duschen, den var ganska så torkad sen den stått på bokhyllan i vardagsrummet och jag glömde inte bara vattna den en gång.  Rensade bort alla torkade blad och såg att det fanns åtminstonde 10 STYCKEN levande blad. Så än är inte hoppet borta för den.

Satte upp adventsljusstakarna i fönstret, en i köket och en i sovrummet, men ni kan glömma om att få se bild då jag verkligen skäms över hurdan färg köket har. Det är ta mig fan hemskt att bjuda hit kompisar!

Nåja, Nicke är i skolan just nu.. Japp på en lördag då han har två nationella prov samt ett prov i religion, så man får se när han kommer hem. Det är hans tur att diska och jag tänker inte ta och göra hans uppgift denna gång ;) Ska iafl tvinga honom att hjälpa mig med att vika och hänga upp kläder när han kommer hem. Sen invänta mamma som skulle kika förbi.

Grattis förresten till Jenny som vann 100.000:- på triss i fredags!

Adjöss!

5 miljoner på Triss!

Jenny den lilla ohåriga apan vann ju på en triss när hon fyllde år, den trissen jag och Nicke gav henne bytte hon mot en ny. Hon är fan en riktig snålis, men även snålisar förtjänar ju att vinna litegrann.. Ganska sällan, vet att hon ska köpa en Audi så hon kan puttra på till stallet med den. Men jag kan ju inte ljuga och säga att jag är skit glad för hennes skull, jag hade ju hellre vunnit själv