Vinterbilder

Har lite vinterbilder som Anna har fotat i vintras på en promenad. Hicka var bara 8 veckor och satt mest bredvid och studerade när dom andra hundarna kutade runt.


Nikita rusar i full fart fram över isen

Hicka 8 veckor. Sitter och spanar på dom andra hundarna.


Azta-fis

Veteranfest

Imorgon, fredag ska jag och strutta omkring på Stadshuset och serva folk mat. Kiruna kommun har party för veteraner, dvs sådana som har jobbat åt kommunen i flera herrans år. Kommer bli presentutdelning, dans, musik och alkohol. Jag har ju tidigare jobbat på Nan King här i Kiruna, fy helvete vad stressigt jobb det där. Sen är dem så snåla och anställer inte mer än 2 personer på en kväll. Och två personer räcker fanken inte till att föra ut mat, plocka in mat, ta betalt i kassan, serva öl/läsk, plocka undan, ta 347 beställningar och diska. Tyvärr så verkar ju C & T tro att man är någon speedad kanin som kan flänga omrking i hundranitti hela tiden. Att bli utbränd på det stället efter endast någon månad är inte helt omöjligt, det är endast spring, stress, spring och åter stress.

Nå... imorgon är vi iallafall 9 personer som ska serva. Alla har ett bord var, jag fick 20 pers i "mitt" bord medans en helt oerfaren tjej född -90 fick ett av dem två största borden. Dock så var alla tjejer födda -90 förutom jag och en annan tjej född -88. Men om jag har uppfattat det hela rätt så kommer detta vara rena "himmelriket" om man jämnför med kinaresturangen, det enda minuset är väl att det är stengolv. För tydligen så ska det vara ganska lätt att ha hand om ett "eget" bord på 20 pers än att springa hit och dit på Nan King. Ett plus i kanten kan väl Nan King få, och det är för att dom har relativt mjukt golv, man får inte lika lätt ont i ryggen.

 Svarta eller väldigt mörka skor var ett måste inför imorgon, och dem enda svarta/mörka skorna jag har är mina Addidas som verkligen inte är sköna att springa omkring och serva människor i. Tror mina knallrosa foppatofflor är bannlysta, hrmpf!

Nej nu ska jag kila ut och hämta in tvätten som hänger här ute. Måste erkänna att det känns lite pinsamt att ens underkläder hänger ute offentligt.. Men vad sjutton ska jag göra? Att hänga dom på tork inomhus är inte någon höjdare, tar ett par dagar innan det är torrt, och torktumlaren drar så förbannat mycket i ström att man blir fattig bara av att titta på den jävla plåtburken!!!!

Ska även tilläggas att kläderna & underkläder inte hänger ute i träden eller så, har nämligen fått en torkvinda av mamma. Tack mamma, även fast den svajar som ett höstrå i vinden!