Placeboeffekt

Jag sitter och pratar med Anna på msn och vi kom in på myggor. Sådana där små irriterande jävlar som man vill dräpa, helst av allt gå och hälla diskmedel i varenda vattenpöl i hela Sverige. För då, då dör dom!
Den dagen jag är rik ska jag köpa diskmedel och anlita folk som kan hälla medlet i alla vattenpölar, sjöar, hav.. Ja allt med vatten!

αηηα ѕνσηηι säger:

men ibland finns det ju inga mygg på sommaren
emma <3 niklas säger:

mja, om man har tur då..

αηηα ѕνσηηι säger:
jo

emma <3 niklas säger:

jag tror fan jag är allergisk mot mygg eller så, ser eller hör jag en så börjar det klia överallt och jag blir täppt i näsan. eller så är det bara en placeboeffekt.

αηηα ѕνσηηι säger:
hahahaha det är det nog!

Eld i baken

Var hundvakt idag åt mammas hundar Busa och Apache, kan ju säga att det är en jäkla skillnad när man har 5 hundar i hushållet. Det var liv och stoj för hela slanten, och jag som är van vid att det är lungt och tyst.

Anna kom iallafall ner idag med Azta, bestämt att vi skulle ta en promenad. Tog med mig Apache och White ut så dom får komma och röra på sig. Jäklar vilken fart både Apache och White hade, nog för att Apan(Apache) alltid har eld i baken. Körde lite lätt inkallning på honom och han börjar nog förstå det litegrann iallafall. Ska ta och träna honom lite mera så man slipper ha en schäfer springades runt omkring en så man blir tokig. Gick över isen och knallade hem till PO, hade lovat mamma att mata hundarna. Känner mig hemsk som drar med Anna på det även fast jag vet att hon har ett brinnande intresse för hundar. Men iallafall så plockade vi lite skit och matade hundarna, efteråt så gick vi in och tog det lugnt. Pratade om allt mellan himmel och jord ungefär..

PO´s bror Jörgen var förbi med någon kompis och dom skulle skotta fram lite saker, men det är då inte det lättaste att hitta något på den gården. Det är ju för tusan snö till förbannelse, så jag tror inte dom fann allt dom skulle leta efter. Men dom får nog göra bättre försök nu när snön börjar tina bort, om det nu händer vill säga. Jag hoppas själv att vintern stannar kvar. Dock vill jag ändå ha vår, jag sitter fan i valet och kvalet. Velar fram och tillbaks som jag oftast brukar göra.

Har hunnit dammsuga två gånger idag och en gång till skulle behövas, White släpper päls till förbannelse, jag har ju köpt en kam enbart för hennes tjocka päls. Men tror ni jag har fått fingrarna ur röven och kammat henne? Nä, så all päls som rullar på golvet är självförvållat. Har även diskat idag och känt mig nyttig, deni!

Nä. nu ska jag kika på tv och sen hoppa i sängen.

Paketet Niklas bär på

Ja, det hela är stort.. Väldigt stort för ett litet sår som resulterade i avskurna senor. Trodde väl inte direkt att man skulle få ett så stort paket på handen för ett sår, men där ser man.. Man kan ha fel!
Kvaliten på bilderna är inte den bästa, det är fotat med mobil.
Gick inte heller att lägga bilderna som miniatyrer.

315387-113


315387-112