Nu joinar jag

Glasögonorm

glasögonormarna, brytningsfel om jag inte minns alldeles fel. Har beställt provbågar och får se vad det blir, är sugen på ett par med tjocka skalmar. Blir då inga Harry Potter brillor iallafall, det är då ett som är säkert.

Mamma hade också tid hos optikern och resulaten visade att hennes syn har faktiskt förbättrats och numera behöver hon inte glasisar när hon ska köra bil. Fast enligt optikern så är hon på väg att bli närsynt om jag även det kommer rätt ihåg.

Hundvakt åt Busanlusan

Idag är mami och Biggan i Gällivare och gör lite ärenden, har fått "äran" att vara hundvakt åt Busa. Apache är i Öjebyn med Tuija, han, Elliott och Azta ska röntgas. Jag håller tummarna för bra resultat hos alla tre syskonen.
Det är iallafall full rulle här hemma just nu, Hicka, Nikita och Busa "Smulan" röjer runt så det flyger päls. Dock gör det inte min någonting så länge dom har roligt.
Försökte få lite bilder på huliganerna, men det går ju sådär när både Hicka och Busa väljer att köra näsan i kameralinsen och lämna snoriga nosavtryck på den.
White är inte så sugen på att stoja runt med "snorungarna", så hon ligger hellre på soffan och slappar för fulla muggar. Blev ingen bild på henne för hon smet iväg när Busa attackerade henne.

Busa, PO´s lilla hjärtegryn

Hicka och Busa  Apan luktar på Jack´s snorre  Nikita chillar i fotöljen Smulan

Sne bild på Nikita

Glömde vrida bilden, men ni ser ju iallafall vad den föreställer.
Lägg gärna märke till bomullstussarna som Hicka slitit ur mjukisdjuret.

Mayas valpar

Jag och Niklas har hjälpt mamma att bära lite hundgårdar och sådant, passade på att fota lite bilder på Mayas valpar. För er som inte vet så är Maya även Nikitas mamma. Om du undrar varför dom är brunröda runt munnen så har dom precis ätit lite fodax :)
Alla bilder är fotade av min älskling.

Bråkar med Niklas om kameran
Bråkar med Niklas om kameran

 Dom små bilderna är klickbara
Bråkar om IPOD hörlurarna med Niklas  Lillskiten efter maten  Isblått öga


Alaskan Huskys kan också kampa.
Alaskan Huskys kan också kampa