Jag satt som klistrad

Fick internet igår och jag satt som besatt framför den här datorn.
8 timmars datanördande och det är otroligt att arslet inte slog rot i stolen.
Jag öste musik och snokade runt på alla möjliga sidor, bara för att ta igen tiden jag missat på internet.

Datorn kommer bli min död.Är på besök hos Adam, han har borstat damm ifrån sitt minne hur man använder strykjärn och symaskin.
Han klarade det ganska bra enligt mig. Så nu håller han på med sina gardiner, blir nog bra det där.

Förövrigt så fick jag och Nicke nattligt besök natten till idag, var ute vid 4 med hundarna. Släppte lös Nikita och ser en bil komma, muttrade tyst för mig själv att det kommer bilar mitt i natten. Men vid en närmare titt så var det Daniel och Joel som kom. Jag var den första klarvakna människa dom sett på ett par timmar, sen gick dom in och väckte Niklas.

Jag ska återgå till mitt studerande när Adam tar upp kunskaperna hur man använder symaskinen på bästa sätt.

Köksmys

Sitter i köket med tända ljus, en kopp svartvinsbärs te och en cigarett. En Black Devil - Chokladsmak för er som vill veta. Känns skönt att kunna sitta vid datorn och skriva av sig litegrann, har inte haft fast internet inom räckhåll sedan i decmber -07. Niklas sover som en stock, tog av han kläderna för ett tag sen. Han blir kokhet om han somnar med kläderna på, fast i och för sig blir han varm hela tiden när han sover. Men om han somnar med kläderna på så brukar han vakna efter ett par timmar och gnälla över att han hatar värme. Dock somnar han ganska fort efter att han klätt av sig.

Sitter och tittar ut igenom fönstret med en rykande tekoppen i handen. Inte ett ljud utifrån, inte en vaken människa som är ute. Skönt att vara utan alla ljud man hör när man bor i stan. Jag trivs med att bo här i Jukkasjärvi, naturen är nära. Jag kan vara ute och släppa hundarna lös när jag vill, men mest  av allt så slipper jag känna av stressen.  Många som bor i centrum eller nära centrum har säkerligen känt av stressen, överallt har folk bråttomt, dom slår sig fram när man är på stan och dom är högljudda.
När man bor utanför centrum slipper man allt det, och jag ÄLSKAR det.

Det doftar färskt kaffe här vart jag sitter, har tänt ett kaffeljus. Luktar underbart om jag får säga det själv.

Men jag saknar faktiskt någon tjejkompis att sitta med och prata med just nu. Någon som man kan skvallra med och prata tjejsaker. En kompis man kan fnittra med och prata om saker killar inte ska höra.
- Det skulle göra en kväll fulländad.

ljus

Jag är less

Less, less och åter less på den designen jag har nu. Photoshop har ännu inte installerats på min dator, jag är helt enkelt för slö. Jag skulle ju kunna strö lite pengar hit och dit för att få en design gjord, men nä.. Det vill jag inte, hellre kan någon snäll själ göra en stilren, enkel men mycket snygg lite lagomt diskret design till mig.
Men finns det sådana personer nu för tiden?
- Nä det finns det inte, i dagens läge finns det bara giriga och krävande människor som ska ha några hundra för att utföra jobbet.

Pffft, jag förstår inte heller hur folk kan betala för att få en design gjord.

BLÄ!