Sol och +10 i skuggan

Ja, solen hittade hit till Jukkasjärvi. Inte illa alls om jag får säga det själv.
Nicke har åkt imorse till Umeå, han ska få ta bort skenan idag och sen ska dom se hur allt ser ut.
Kan ju säga att hans finger är då inte var det har varit, nu är det svullen för jämnan och det ser ut som en krok.
Om han inte har haft på sig sträckningsortosen under natten så kan han inte böja ut fingret ordentligt. Men när han har använt den så fungerar fingret ganska normalt, ja förutom att svullnaden begränsar rörelseförmågan ganska rejält om han inte gör sina övningar. Gissar på att senan i fingret är ganska så kort & ihopdragen.

Har iallafall tidigare imorse hackat lite is ute på gården, går ganska så lätt när det är varmt. Men inte heller så fort eftersom gården ligger i skuggan nästan hela dagen. Alla andra gårdar är utan snö medans jag har en jävla massa snö & is kvar. Sitter just nu ute på altanen i bh och solar, har faktiskt fått liiite färg på armarna. Ska få fingrarna ur röven någon dag och pallra mig upp på stan & boka en soltid på Tropical, fick ju som sagt ett solkort där av min moster i julas.

Natten till idag så har jag, Niklas & Joel spelat WII. Joel som nybörjare vann över både mig och Niklas i pingis, nästan så jag kände hur jag vill rycka kontrollen ur händerna på han och spela själv som en besatt.
Men det var iallafall roligt, och Joel drack sin första kopp kaffe i sitt liv. Ja han sa det iallafall. Ska försöka åka upp på stan lite senare idag och hämta min jacka ifrån Niklas traktor. Joel lånade den igår/imorse när han skulle fara upp ifrån Jukkas.

Nä, nu ska jag pallra mig ut med hundarna på en långpromenad.

Cya