Azta - surhäxa no1

Både Azta och Apache har legat nere på botten några dagar, med tanke på vad dom har pysslat med så blir man inte ens förvånad. Azta fick åka in till Gammelstan´s djursjukhus, allt mat hon åt kom upp igen. Enligt mamma så var hon ju relativt pigg, men hon fick åka in iallafall och stanna där ett par dagar. Veterinärerna hittade plast, sten, gummibitar ifrån en tennisboll och en massa skit i hennes mage. Nu mår hon bra och fick komma hem igår, mamma berättade när jag var på g hem från jobbet att hon var inte billig inte.. 7777:- gick hela kalaset på.

Apache har mest troligt fått en ny husse, eller ja.. Han är på prov hos en kille som heter Victor, både jag och mamma håller tummarna stenhårt att han vill ta honom.

Azta

Utan att märka det..

Utan att märka det så ger killen mig ett par uppmuntrande ord. Jag är en person med det sämsta självförtroendet, men jag försöker att se livet med ett par nypor positivitet. Ibland går det och ibland inte, thats it!
Har haft dåligt självförtroende jag vet inte hur länge, men dom senaste månaderna så har det faktiskt vänt.

Dom uppmuntrande orden han gav mig lyder: - "[**] säger (02:57): nu äru väl lite väl dum med dig själv"
Att höra något sådant får mig att le för mig själv och känna mig lite gladare.
Så tack K för det.

Att vakna upp bredvid en mycket morgontrött människa som har ett leende på läpparna gör mig glad. Det ger mig en gnutta självförtroende. Jag uppskattar verkligen min pojkvän som ger mig all denna glädje och uppmärksamhet, det han ger mig har jag aldrig någonsin fått. Jag älskar dig Niklas!

Mysiga valpar

Har börjat praktisera hos PO igen, måste säga att det är hittils det enda stället jag trivs på när det gäller praktikplatser. Han har fått 5 alldeles vita valpar, blev bara hanar också. Snacka om att jag fick valpsjuka igen. Fotade någon enstaka bild med mobilen idag, blev väl inte allt för bra när dom är fotade med mobilen. Men det får duga..

image34