Niemisel

Åkte ner till mamma igår med 18.40 tåget. Jag verkligen avskyr att åka tåg, sen gjorde det ju inte saken bättre med den jävla förkyldningen jag har dragit på mig. Snorar och hostar som besatt. Måste tillägga att det hade varit mysigare och roligare om Niklas följde med, men han har ju skola. Han började även med traktorn igår, så får väl hoppas att han får igång den innan det blir allt för kallt ute.

Sitter hos Marlene nu och eftersom dom har katt här så blir det ju inte bättre med min snoriga näsa. Nåväl, ska ju inte vara här i all evighet... Hoppas jag!

Nikita har fått vara i buren i natt, eftersom hon ställer till med en massa djävulskap när hon är lös. Som imorse vaknade jag av att hon och valparna hade tuggat av kabel till fläkten i vardagsrummet. Var inte långt ifrån att jag skulle ta tag i både henne och valparna och ruska om ordentligt. Men jag var duktig och räknade till 10.

Jack vart överlycklig att se "mommo" igen, han gick omkring hela kvällen igår och ylade och följde efter mamma. Hon om någon är verkligen hans favorit.

Nä, nu ska jag kila vidare med min förbaskade förkyldning.

Saknar dig hjärtat, men vi hörs senare idag. Älskar dig

Första snön

snögran
Var ut med hundarna en sista sväng och fick till min förvåning se den första snön falla.
Snacka om att jag fick mer längtan efter snön nu? Även fast det bara är augusi så får snön
faktiskt ligga kvar för min del. Jag saknar verkligen snön, kan sitta och drömma mig bort
om att köra hundspann. Fy bubblan vad mysigt! Och nu när den första snön faller så vill
jag faktiskt inget mer än att det ska komma 2 meter minst till på morgonen. Det knarrande
ljudet under skorna på morgonen och den mörka himlen med endast några få lampor tända i fönstrerna hos folk får mig att bli varm inombords. Vinter och snö är en speciell känsla man
har när man bor i Kiruna, ja iallafall för mig.

För mig känns det som att julen inte är långt borta, även fast jag vet att det är ju ett par månader kvar tills den knackar på dörren. Julen är den bästa tiden, med all julmat, julklapparna som handlar om att både ge och få. Att ge julklappar till någon man håller nära hjärtat är den bästa känslan. Men får ju inte glömma att det är mysigt också att få julklappar. Oavsett innehåll!

Fan, all snö som kommit nu har visst gått mig över öronen. Snö, snö och snö! Det är det enda jag tänker på just nu. Skoter och hundspann är en sak som hör till vintern.

Nä, nu ska jag krypa ner under täcket med hjärtat mitt och mysa.


Bara jag som tycker om och längtar tills den "riktiga" snön landar på marken för att stanna?

Designa egna skor..

Spanade runt på nätet och trillade in på en sida vart man kan designa egna skor. Och jag är den personen som mer än gärna vill ha något eget och unikt som absolut ingen har. Sagt och gjort, när pengarna trillar in på kontot så är dom egen designade skorna mina.

Kommer någon med likadana så kommer jag personligen slita dom skorna av fötterna på den personen och sedan bränna upp dom.. Mwaha, fan vad jag är evil!!